Добавил:
dipplus.com.ua Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Фінансові інвестиції.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
19.07.2019
Размер:
415.74 Кб
Скачать

Шкала для оцінки виконання задач.

Сума балів

Розв'язок задач (практичних завдань)

20

Студент вірно вирішив розрахункову задачу. При вирішенні задачі було наведено необхідні формули та теоретичні положення, зроблено аналітичний висновок.

10

Студент вірно вирішив розрахункову задачу. При вирішенні задачі було наведено необхідні формули та теоретичні положення.

8

Студент вцілому вірно вирішив задачу. Вірно представив необхідні розрахункові формули. Розрахунок містить незначні помилки, що вцілому не впливають на хід розв'язку і аналітичний висновок.

0

Студент невирішив або невірно вирішив задачу – результат розрахунку (числове значення показників, розмірність показників, аналітичні висновки) є хибними.

Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов http://dipplus.com.ua/

Максимальна сума індивідуального домашнього завдання з врахуванням його захисту складає 40 балів.

Оцінка

Критерії

10 балів

Студент бездоганно виконав завдання і належним чином його оформив. Інформацію добре ілюстровано теоретичними знаннями, фактичними даними та чинним законодавством.

5 балів

Завдання у цілому виконане, але мають місце окремі недоліки, зокрема, не повністю розкрито зміст завдання, інформація про статистичні дані та чинне законодавство є застарілою, вказана не повністю.

0 балів

Завдання взагалі не виконано або мають місце суттєві недоліки: питання теоретично не висвітлено, відсутні фактичні дані та розгляд чинного законодавства.

Виконані індивідуальні завдання (контрольні роботи) і курсові роботи з науки студенти заочної форми навчання здають на кафедру не пізніше, ніж за місяць до початку чергової сесії. Студенти зобов’язані захистити індивідуальні завдання під час сесії або в День заочника в ході співбесіди з викладачем.

4. Вимоги до виконання індивідуальних завдань для самостійної роботи.

4.1. Перелік письмових робіт

В якості видів самостійної роботи студент може обрати написання есе (або здійснити переклад літературних джерел іншомовного походження) за тематикою, що запропонована викладачем.

Починаючи роботу над есе, студент має ознайомитися з літературою з теми дослідження, ретельно вивчити висвітлення її в підручниках, навчальних посібниках, словниках, економічних журналах і конспекті лекцій. Цитати і статистичні дані, подані в тексті реферату, повинні мати посилання на першоджерела.

Питання есе слід висвітлювати лаконічно, без повторів і відступів від основної теми. Не треба перевантажувати роботу громіздкими таблицями і неузагальненими статистичними даними. Таблиці, графіки, схеми, список використаних джерел інформації наводяться у окремих додатках у кінці роботи.

Есе має включати наступні основні елементи:

Вступ