Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
program_isp_03_2012_ek_Ivanyuta (1).doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
17.08.2019
Размер:
81.41 Кб
Скачать

Критерії

оцінювання знань студентів з дисциплін фахового випробування ОКР «бакалавр» напряму підготовки 6.030504 „Економіка підприємства”

Мета випробування:

  • визначити наявний рівень фахової підготовки студентів;

  • перевірити вміння студентів застосовувати ці знання і навички для вирішення практичних фахових задач, що відповідають функціональним обов’язкам посад, зазначеним у кваліфікаційній характеристиці бакалавра.

На випробуванні студенту пропонується виконати комплексне кваліфікаційне завдання (ККЗ). Рівень знань оцінюється за якістю виконаного завдання.

Фахове вступне випробування оцінюється за 5-бальною шкалою від одного до п’яти балів. Загальний бал визначається як середньоарифметичне балів за окремі складові завдання ККЗ (округлення до цілого проводиться за математичними правилами округлення).

«5» балів виставляється, якщо студент виконав письмову роботу відповідно до завдання і, в повному обсязі, прийняв правильні технічні рішення, аргументовано обґрунтував їх, проявив вміння застосовувати загальноінженерні, спеціальні та економічні знання для вирішення практичних задач, повністю розкрив питання чи проблему, чітко уявляє зміст і вільно володіє науково-технічною термінологією, послідовно викладає матеріал з урахуванням вітчизняного та закордонного досвіду в галузі, творчо використовує знання для розв’язання практичних задач. Можливі незначні одна-дві помилки у розкритті другорядних питань, що не призводять до помилкових висновків.

«4» бали виставляється студенту, який за умови додержання вище названих вимог менш повно і ґрунтовно виконав письмову роботу, допустив у розрахунках і відповідях непринципові неточності, одиничні незначні недоробки. Можливі незначні одна-дві помилки в технічній термінології, несуттєві помилки у висновках, узагальненнях, розрахунках.

«3» бали виставляється студенту, якщо письмова робота виконана відповідно до завдання, але питання розкрито частково, не завжди послідовно, у вирішенні практичних задач набуті знання застосовує з труднощами, технікою розрахунків володіє слабо.

«2» балів виставляється студенту, якщо в письмовій роботі допущенні принципові помилки у розрахунках, основний зміст питання не розкритий, допущенні грубі помилки в кінцевих висновках, спеціальною термінологією володіє погано, текстовий матеріал оформлений з великою кількістю помилок.

Голова державної екзаменаційної комісії Заїнчковський А.О.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]