Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова1.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
25.08.2019
Размер:
867.84 Кб
Скачать

ВСТУП

Інформаційна технологія – це сукупність методів, виробничих процесів та програмно-технічних засобів, об’єднаних у технологічний ланцюжок, що забезпечує виконання інформаційних процесів з метою підвищення їхньої надійності та оперативності і зниження трудомісткості ходу використання інформаційного ресурсу.

Інформація - явище незрівнянно більш древнє, ніж сама людина. Уже природа у процесі своєї еволюції передавала закодовану інформацію в рослинах і живих організмах. З перших своїх кроків люди шукають і знаходять нові засоби передачі, збереження та обробки інформації. Однак ніколи раніше людство не накопичувало інформацію й знання настільки стрімкими темпами. Тому закономірним є те, що жодна галузь людської діяльності не зазнала такого розвитку як інформаційні технології. Саме вони були покликані збільшити ефективність та зручність використання різноманітних видів інформації. За останні десятиріччя інформаційні технології зазнали такого глобального поширення, що зараз уже важко уявити життя сучасної людини без них. На сучасному етапі можна без особливих труднощів навести приклади використання інформаційних технологій у всі галузях: від освіти і до менеджменту. Сьогодні успіх буде мати та фірма, той заклад, який володіє найсучаснішими комп’ютерними технологіями. Значного прогресу можна досягти і в галузі освіти з впровадженням відповідних інформаційних компю’ютерних технологій, які зможуть зробити процес здобуття освіти більш гнучким, індивідуалізованим і одночасно нададуть змогу студентам використовувати глобальні ресурси для навчання, спілкуватись та обмінюватись досвідом із студентами інших міст, країн тощо. Насправді, перспективи розвитку інформаційних компю’ютерних технологій безмежні. Саме тому мною була обрана така цікава та невичерпна тема курсової роботи, в якій було зроблено спробу дати відповіді на запитання що являє собою інформаційна технологія, яки існують види інформаційних технологій.

  1. ВПРОВАДЖЕННЯ СУЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ ЗА ДОПОМОГОЮ FOX MANAGER

    1. Короткий опис підприємства

Основні види діяльності підприємства

Заготівля та закупівля зернових і олійних культур, сушка, очистка, доведення до базисних і класних кондицій зерна, переробка, зберігання та його відвантаження.

Підприємство сертифіковане та має відповідний сертифікат на право роботи із зерном згідно Закону України «Про зерно та ринок зерна в Україні».

На території ХПП що займає площу 6,13 га, розташовано 12 складських приміщень, які сполученні дорогами з твердим асфальтним покриттям та 8 з них - залізничною колією. Складські приміщення наземного типу, загальною ємкістю 33 000 тонн одночасного зберігання, призначенні для зберігання зернових та олійних культур.

У своєму складі ХПП має атестовану виробничо-технічну лабораторію. Підприємство оснащене всім необхідним обладнанням для доведення до базисних і класних кондицій зерна, а саме газовими зерносушарками, зерноочисними відділеннями, оперативними ємкостями, стаціонарними та пересувними транспортними засобами для переміщення зерна.

На території знаходиться 6 точок вивантаження зерна з автотранспорту та 2 точки з залізничного транспорту, а також 6 точок навантаження зерна на автомобілі та 2 — на залізничний транспорт. Технічні можливості підприємства дозволяють приймати та відвантажувати 2800 тонн на добу зернових і технічних культур.

    1. Організаційна структура

Хлібоприймальне підприємство:

Генеральний директор

Головний інженер

Відділ з виробництва

Інженер Механік

Механік

Слесарь

Тракторист

Секретарь

Юридичний відділ

Юрист

Відділ складу

Старший Майстер

Майстер

Грузчик

Відділ охорони

Начальник Охорони

Охоронець

Відділ Лабораторії

Начальник Лабораторії

Лаборант

Відділ продажу

Менеджер

Відділ по ремонту обладнання

Головний енергетик

Електрик

Відділ бухгалтерії

Головний Бухгалтер

Бухгалтер

Зав. Складом

    1. Структура підрозділів

Рис. 1.1 – Структурна схема підрозділів

1.4 Карта посади

Рис. 1.2 – Схема карти посади

1.5 Керівна посада

Посада: Генеральний директор; Категорія посади: Керівна посада; Штат посади: 1 Підлеглі: Старший Майстер; Головний Бухгалтер; Головний інженер; Начальник Лабораторії; Головний енергетик; Начальник Охорони; Секретар; Юрист; Менеджер; Співробітники: Нейман Сергій Миколайович; Вимоги до посади: Вища аграрна освіта, Досвід не менше 5-ти років Готовність до переїзду

Обов'язки: Забезпечення виконання технології на всіх етапах вирощування Здійснення контролю підготовки посадкового матеріалу Забезпечення високої врожайності Права: - Доступу до установчих, звітним, облікового та іншим конфіденційним документам Підприємства; - Підписувати адміністративні, банківські та договірні документи від імені підприємства; - Визначати політику інформаційної безпеки підприємства Відповідальність: - Доступу до установчих, звітним, облікового та іншим конфіденційним документам Підприємства; - Підписувати адміністративні, банківські та договірні документи від імені підприємства; - Визначати політику інформаційної безпеки підприємства Стягнення: Згідно чинному Законодавству

Звіти – Ключові посади

Посада

Підрозділ

Генеральний директор

Старший Майстер

Відділ складу

Головний інженер

Відділ з виробництва

Головний енергетик

Відділ по ремонту обладнання