Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Lizhni_komplexi.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
28.08.2019
Размер:
69.71 Кб
Скачать

3. Літні види активної рекреації, що використовуються курортними центрами ( екологічний туризм, зелений туризм, сільський туризм)

Буковель: “Буковель” з усіх боків захищений оточуючими його горами, вони надійно захищають від вітрів. Це створює комфортні умови для відпочинку в будь-яку пору року.Влітку на відпочинок приїжджає велика кількість туристів.

Катання на крісельному підйомнику, прогулянка верхи на конях, пішохідна прогулянка по вершині одноіменної гори Буковель, відпочинок на полонині серед квітів і метеликів, а наостанок смачний гарячий обід в одному із закладів комплексу. Можливість провести день на вершині гори серед хмар, приділити увагу своїм рідним та близьким, зробити безліч гарних фотографій - все це подарує вам чудовий настрій і яскраві емоції.

Для любителів активного відпочинку пропонуються заняття у вело парку, а також уроки скелелазіння. Не претендуючи на спортивні досягнення та надмірний екстрим, учасники приємно проведуть час, отримають неповторні позитивні враження, покращать свій фізичний стан. Ті, що спробують підкорити скелю, одержать гострі відчуття простору і часу, відчують себе першопроходцями, екстремалями, усунуть внутрішні гальма, "знімуть камінь", який не дає їм швидко і легко піднімати вгору своє життя. Найбільш придатні місця для уроків скелелазіння - це Скелі Довбуша в м. Яремче, неподалік від ТК «Буковель».

Також можна зайнятися рафтінгом. Рафтінг - сплав гірськими річками на надувних човнах, рафтах та катамаранах як спосіб відпочинку. У супроводі дорослих сплавляються діти з десяти років. Тривалість самого сплаву 3-4 години, середня довжина маршруту - 30 кілометрів. Маршрут сплаву, який, зазвичай, ми використовуємо, - річка Черемош, Усть-Путила-Кути з місця сходження Чорного та Білого Черемоша. Трансфер - 230 км. ТК «Буковель» – Ворохта – Верховина – Коломия – Яремче – ТК «Буковель». Максимальна група для одночасного сплаву 160 осіб.Сплав по річці Черемош, Карпати. с. Ільці - с. Устеріки. Тривалість: 1 день. Протяжність: 24 км.

Все більшу популярність у Буковелі отримує кінний спорт, як вид активного відпочинку. Кінні походи одні з найпопулярніших і найдоступніших непрофесіоналові напрямів пригодницького туризму.

Також для любителів екстріму пропонується тур на квадро циклі. Якщо Ви прагнете вітру в лице і фонтану адреналіну в кров, то подорожі на квадроциклах – задоволення саме для Вас!

Славське: В літку Славськ пропонує зайнятися вам рафтингом. це чудовий вид активного відпочинку, котрий дає можливість за короткий час неймовірну гаму емоцій, які переходять від безтурботності на тихій воді до величезного приливу адреналіну від безкомпромісної боротьби зі стихією.

Сплав по ріці відкриє Вам наймальовничіші куточки дикої природи, покращить фізичну форму, розвіє негативні думки та спогади, а Ваші вольові якості піднімуться на найвищий рівень.

Також є можливість найняти гіда і підкорити декілька гір у Славську, помилуватись мальовничими краєвидами і отримати море задоволення.

Драгобрат: Літо в Драгобраті – це, перш за все, лікування і відпочинок в Драгобраті. Незвичайна природа, чисте гірське повітря, чисті річки наповнять вас позитивними емоціями і повернуть радість життя. Крім того, своє перебування в Драгобраті можна урізноманітнити екскурсіями, пішими і кінними прогулянками, катанням на велосипедах. Літом ціни на житло набагато менші, ніж ціни взимку. Драгобрат- це відпочинок, який прекрасний у будь-яку пору року. Любителі адреналіну зможуть тут політати на пароплані.

На відміну від інших розвиненіших курортів Карпат, Драгобрат дарує всім любителям спокійного відпочинку тишу, незабутні пейзажі і повну відірваність від зовнішнього світу. Купіть відпочинок (тури) Драгобрат і відкрийте для себе цей незабутній куточок Карпат.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]