Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Lizhni_komplexi.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
28.08.2019
Размер:
69.71 Кб
Скачать

Кухня: домашня, гуцульська, українська.

2)Ресторан "Імперіал". запрошує туристів покуштувати блюда європейської і національної кухонь. Основна частина блюд готуються по старовинному рецепту в печі. Тут також організовують ювілеї, та корпоративні вечірки.

3) Шинок "Козачок Буковель" є приємним сюрпризом для тих, хто вирішив відпочити. Чарівність карпатських гір, повітря, що п'янить свіжістю, і прекрасні прогулянки на лижах у поєднанні з домашнім затишком шинку і справжньою українською кухнею стануть незабутнім чарівним епізодом життя. Вам гостинно розкриють свої двері три зали: "Великий", "Світлиця" і "Вітальня".

Славське: Славське має велику готельну різноманітність з різними цінами і рівнем комфорту, деякими з них є:

1) Готельно-відпочинковий комплекс «Лагуна» Комплекс розташований у мальовничих Карпатах, а саме у центрі курортного містечка Славське. Поряд річка Славка та незабутні гірські краєвиди. В межах 1000м розташована наявна туристична інфраструктура: ринок сувенірів, залізничний вокзал, продуктові магазини, пошта, диско-бар, боулінг та ін. Для відпочиваючих підготовлено 14 комфортабельних двомісних номерів (душ, туалет, телебачення, холодильник), безкоштовна парковка для автомобілів, ресторан із каміном та літніми терасами, сауна на дровах із холодним басейном, більярд (російський та американка), мангал та альтанки. Дитячий майданчик в автентичному карпатському стилі. Можливе влаштування корпоративних вечірок, банкетів, пікніків, екскурсій. Діє гнучка система знижок.

2) Готель «Терем» - Новий 7- поверховий готель споруди 2008 року. Комфортабельний і сучасний, біля власного підйомника бугеля він розташований на трасі із Славського в с. Волосянка.Вам запропонують розміщення у 30 двомісних номерах стандарт, 3 напівлюкси і 3 люкси. У кожному номері є всі зручності, ТБ. Є номери на вибір: з односпальним ліжком і двома двоспальними. Три напівлюкси відрізняються більшою площею номерів, люкси мають дві кімнати.

3) Готель “Перлина Карпат” у Славську – це незабутній відпочинок в Карпатах. Готель пропонує Вам відпочинок в Карпатах взимку та влітку. Незвичайно прекрасна і майже незаймана людиною природна краса, найчистіше повітря, корисне для здоров’я.

4) Туристичний комплекс «Захар Беркут» пропонує Вам широкий спектр послуг і незабутні враження у будь-яку пору року. Розташований у гірській долині, вздовж якої протікає струмок, туристичний комплекс приваблює гостей дивною природою, безкрайніми пейзажами та чистим повітрям, наповненим ароматами трав і квітів. Інфраструктура • готель 3* • фолк-ресторан • конференц-зал • кафе «На привідній станції» • кафе-колиба «Високий Верх» • кафе-колиба «Писана Криниця» • фінська сауна, джакузі, міні-басейн • настільний теніс • більярд • підвісна канатна дорога • бугельні витяги • мультиліфт • прокат спортивного спорядження • стоянка.

Ресторанна структура Славська є досить великою і поширеною у виборі, одними з відомих ресторанів тут є:

1)«Христина» - Затишне кафе на 50 місць. Українська кухня, домашні страви: український борщ, грибова юшка, вареники, деруни, пельмені. Широкий вибір алкогольних та безалкогольних напоїв. Наявність комплексних обідів. Обслуговування груп до 50 осіб. Святкування банкетів, новорічна програма.

2)«Лагуна» - Двоповерховий ресторан на 50 місць з літньою терасою. На облаштованій території є дитячий майданчик, альтанки та мангал.

3)«Смерічка» - Затишний зал з каміном і телевізором, шашлична, альтанки. Домашня кухня. Помірні ціни.

4)«Слов'янка» - Двоповерховий затишний ресторан на 3 зали (120 місць) з літньою терасою (20 місць). Українська та гуцульська кухня. Організація бенкетів, корпоративів.

Драгобрат: Цей курорт пропонує відвідувачам безліч готельних комплексів, деякими з них є:

1)Добош Комфортабельний готель запрошує туристів на відпочинок, затишні кімнати для двох, трьох або чотирьох осіб зі всім необхідним. Двох місний номер тут коштує - 400грн, трьохмісний – 600грн, чотирьохмісний – 800грн.

2)Котедж «Хатина» знаходиться в 8 км. від селища Ясиня Закарпатської області, в урочищі Драгобрат, в 100 м від підйомника. Котедж розташований в лісі.

3)Кушавель Як кажуть на Драгобраті немає хорошого сервісу і комфортабельних номерів. Не вірте чуткам - приїжджайте відпочивати в готель Кушавель - тут на туристів чекають кращі номери і обслуговування.

4) Садиба "Верховина" розташований в урочищі Драгобрат, в 150 метрах від підйомника. Розміщення: Садиба складається з трьох поверхів і має в своєму розпорядженні 10 номерів.

Драгобрат також чарує великим розмаїттям ресторанів, деякими з них є:

1) «У Едіка» - Приємне і затишне кафе, розташоване біля нижньої станції підйомників. Тут можна відігрітися біля каміна і набратися сил після катання, смачно пообідали національними українськими стравами. Відчути зв'язок з цивілізацією можна за допомогою телевізора з супутниковою антеною. 2) «Вершина Карпат» - це місце для приємного і цікавого спілкування.Дійсно, лижна атмосфера, веселих господар і їжа з напоями, які запропонують туристам тут, зроблять Ваш вечір незабутнім. До речі, це єдине на Драгобраті місце, де турист може придбати кеговое пиво.

3)«Пролісок» - це комфортне кафе-бар зі смачною домашньою кухнею і каміном. Тут можна підкріпитися під час катання, оскільки заклад знаходиться в 50м від підйомника притулку Драгобрат. Також тут Ви зможете весело відзначити свято.

Використані джерела:

  1. http://karpaty-slav.com/

  2. http://uk.wikipedia.org

  3. http://bukovel.com/

  4. http://karpaty.nezabarom.ua

  5. http://bukovel.vmandry.com/

  6. http://www.dragobrat.biz/

  7. http://tourportal.in.ua

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]