Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Панасюк Основи туристичного обслуговування Конс...doc
Скачиваний:
61
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
2.14 Mб
Скачать

12.3. Оформлення замовлень на комплексне туристичне обслуговування

Оформлення замовлень на комплексне туристичне обслуговування розглянемо на прикладі Www.HotelsUkraine.com.ua - торгівельної марки компанії ТОВ «Арктур», зареєстрована в Україні, номер ліцензії АВ № 566474.

Завершенне бронювання через Систему означає, що Клієнт Системи, ознайомився і приймаєте Правила та Умови Бронювання, зазначені нижче :

Онлайн бронювання (за допомогою кредитної або дебетової банківської карти) :

• Бронювання на даному сайті можливо за умови повної передоплати в момент бронювання

• Онлайн оплата можлива кредитними картами виду Visa, MasterCard. Оплата AmEx можлива тільки в оффлайн режимі.

• Всі платежі знімаються з рахунку карти в Українській Гривні по курсу Національного Банку України на день оплати

• Всі операції по платежах кредитними картками здійснюються на захищеному сервері банку «Приват», Україна, і є 100% безпечними.

• У разі відмови в авторизації кредитної картки HotelsUkraine.com.ua залишиє за собою право відмінити неоплачені послуги та визнати усі ваучери недійсними.

Безпека оплати банківськими картами

На вимогу платіжних систем для ідентифікації Клієнта Системи як власника банківської карти, ми залишаємо за собою право запросити у Клієнта Системи підписаного авторизаційного листа та копію паспорта. Це захід для захисту безпеки Клієнта Системи від шахрайства з банківськими картами.

Бронювання послуг

Для бронювання послуг Клієнтові Системи необхідно зробити пошук у Системі за допомогою модуля бронювання.

Система працює за принципом формування корзини бронювання, тобто Клієнт Системи має можливість купити необмежену кількість послуг у процесі одного бронювання.

Після згоди з умовами бронювання та заповнення реєстраціонної форми, клієнт для оплати переходить на платіжну систему банка "Приват", для забезпечення максимальної гарантіізахисту усіх онлайн транзакцій з платіжними картками. Ваучер , підтверджуючий бронювання, Клієнт Системи отримує тільки в разі успішної оплати.

Особливості оплати через банк "Приват" (система LiqPay)

Для здійснення оплати Клієнту Системи необхідна наявність мобільного телефону. У процесі оплати для верифікації Клієнтові Системи надсилається SMS повідомлення з кодом, який потрібно ввести у відповідне поле для продовження процесу оплати.

Увага! Номер мобільного телефону вводиться у наступному форматі: +38 055 5555555 або 38 055 5555555, в якому 38 – код держави, 055 - код оператора, 5555555 – номер телефону. Важливо: Система не може здійснити доставку SMS, якщо номер введено у будь-якому іншому форматі (наприклад: 0038 055 5555555 тощо).

Скасування / ануляції

Штрафні санкції для груп вказуються при підтвердженні.

Всі ануляції або зміни за підтвердженими заявками від Клієнта Системи приймаються або через систему www.hotelsukraine.com.ua , або в письмовому вигляді на пошту res@hotelsukraine.com.ua .

Штрафні санкції при скасуванні оплачених індивідуальних бронювань стягуються наступним чином (у вибраній валюті):

- 3 або більше днів до заїзду: 3% від оплаченої загальної суми бронювання

- 48 годин до прибуття : Штраф за ануляцію дорівнює вартості першої ночі проживання у разі бронювання готельного розміщення. У разі бронювання трансферів і екскурсій, 100% вартість цих послуг не повертається.

- В день заїзду, під час проживання, а також у разі незаїзду вартість невикористаних ночей поверненню не підлягає. У разі бронювання трансферів і екскурсій, 100% вартість цих послуг не повортається.

- Скасування / ануляції приймаються тільки письмово і повинні бути підтверджені клієнту.

Виняток становлять деякі готелі та послуги, інформація про штрафні санкції яких додатково вказана на веб-сторінках при бронюванні, а також в резюме замовлення і в ваучерах.

У разі повної або часткової ануляції послуг (у т.ч. з розміщення) для індивідуальних клієнтів на період проведення Чемпіонату з Футболу ЄВРО 2012 в Україні (01.06.2012-10.07.2012) повернення грошових коштів не передбачено. Зміни імен чи прізвищ не дозволяються.

Час Прибуття

Стандартний час заїзду в готелі варіюється від 14:00 до 18.00 (за місцевим часом) в залежності від готелю. Ранній заїзд або пізній заїзд може підлягяти додатковій оплаті або додатковим умовам бронювання.

Віза в Україну

Ми не несемо відповідальності за наявність / відсутність паспорта або візи у Клієнта Системи.

Для громадян наступних країн не потрібна віза для в'їзду на Україну за умови перебування на території України не більше 90 днів: Австрія, Азербайджан, Андорра, Вірменія, Бельгія, Білорусь, Болгарія, Ватикан, Великобританія, Голландія (Нідерланди), Греція , Грузія, Данія, Ірландія, Ісландія, Іспанія, Італія, Казахстан, Канада, Киргизстан, Кіпр, Південна Корея, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Молдова, Монако, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Росія, Румунія, Словаччина, Словенія, США, Таджикистан, Угорщина, Узбекистан, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція, Естонія, Японія.

Громадяни Туреччини можуть отримати візу в аеропортах Києва (аеропорт «Бориспіль»), Одеси, Сімферополя при в'їзді в Україну ТІЛЬКИ при наявності оригіналу туристичного ваучера та візової підтримки, запит на підготовку яких треба надіслати електронною поштою на res@hotelsukraine.com.ua.

Громадяни всіх інших країн зобов'язані отримувати візу в країні проживання для в'їзду на територію Україну.

Вартість візової підтримки складає 30 у.о. і поверненню не підлягає.

Реєстраційні збори поверненню не підлягають.

Зміни

У разі необхідності зміни будь-яких параметрів заявки, таких як прізвище клієнта, дата прибуття або виїзду / надання послуги, кількість замовлених послуг, зміни категорії номерів або класу готелю, зміни класу послуг і т.д., Клієнт Системи може діяти двома способами:

- зробити нове замовлення на необхідну послугу та анулювати старе через Систему

- вислати зміни в письмовому вигляді на адресу електронної пошти res@hotelsukraine.com.ua

Збори за зміни стягуються наступним чином (у вибраній валюті):

- 3 або більше днів до заїзду: 3% від оплаченої загальної суми бронювання

- 48 годин до прибуття: штраф за зміни дорівнює вартості першої ночі проживання у разі бронювання готельного розміщення. У разі бронювання трансферів і екскурсій, 100% вартості послуг є неповоротною.

Зміна імен гостей не підлягає додатковим штрафам, крім періода Евро 2012 1.06-10.07.2012. Підтвердження змін не гарантовано. Всі зміни приймаються тільки письмово і повинні бути підтверджені клієнту.

Мінімальна кількість ночей

Деякі ціни дійсні тільки при бронюванні мінімальної кількості ночей. Якщо Ви бронюєте більшу або меншу кількість ночей, готелі залишають за собою право запропонувати альтернативну вартість проживання, розраховану на кількість запитаних ночей.

На період чемпіонату з Футболу Євро 2012, бронювання на об'єкти розміщення в Києві, Донецьку, Харкові, Львові приймається на мінімальний період 3 діби.

Крайній термін для бронювань

HotelsUkraine.com.ua приймає онлайн бронювання аж до дня заїзду в залежності від готелю.

Оплата додаткових послуг в готелях

За всі послуги, не зазначені у Вашому ваучері (наприклад, харчування, телефонні переговори, пральня та міні-бар) оплата повинна бути проведена безпосередньо в готелі до виїзду.

Помилки

HotelsUkraine.com.ua не несе відповідальність за будь-які збитки, спричинені тим, що Клієнт Системи невірно вказав дати або надав іншу неправдиву інформацію. Це повністю відповідальність Клієнта Системи вказувати вірні дати і надавати вірну інформацію щодо послуг, що бронюються у Системі.

Рекламації

Якщо у Вас, як у Клієнта Системи, є скарга з приводу Вашого проживання, і Ви не можете вирішити її з персоналом готелю, Вам необхідно негайно зателефонувати до HotelsUkraine, по черговому номеру телефону, вказаному на ваучері і в резюме замовлення. Ми постараємося по можливості вирішити дану ситуацію або запропонувати проживання в іншому готелі. Надання розміщення у більш високій категорії готелю можливе лише з доплатою. Рекламації з приводу проживання не можуть бути розглянуті, якщо Ви не зв'язалися з нами під час проживання.

Згода

Погоджуючись на бронювання, ви підтверджуєте, що Вам більше 18 років.

Форс-мажор

HotelsUkraine.com.ua не несе відповідальності за невиконання або затримку у виконанні своїх зобов'язань у випадку, якщо це прямо або не прямо викликано непідконтрольними обставинами. Даними обставинами (список не є вичерпним) можуть бути: стихійні лиха, військові дії, повстання, цивільні безлади, терористичні акти, революції, рішення урядів або правлячих органів, пожежі, повені, попадання блискавок, вибухи, туман або погані погодні умови, перебої в роботі комунальних служб (включаючи перебої в постачаннях електрики, газу або телекомунікаційних послуг), роботи з реконструкції, що проводяться готелями, або страйки.

Зміни Вашого бронювання

Якщо з нашої вини відбувається зміна Вашого підтвержденного бронювання менш ніж за 7 днів до заїзду, Ми беремо на себе зобов'язання запропонувати такий же або кращій тип проживання без додаткових витрат для Вас або негайне повернення повної вартості оплаченого проживання. У вельми неймовірному випадку, якщо ми не можемо запропонувати альтернативу такого ж або поліпшеного стандарту, ми запропонуємо Вам компенсацію у розмірі 50 доларів США за курсом в українській гривні або еквівалента в обраній валюті на людину і негайне повернення вартості оплаченого проживання. Винятком для даного правила є форс-мажорні обставини.

Контактна інформація

Якщо Ви не надасте вірну адресу електронної пошти і номер телефону з кодом країни, ми не несемо відповідальності за те, що ви не отримаєте документи та повідомлення з приводу статусу Вашого бронювання. Ми залишаємо за собою право скасовувати бронювання, якщо ми не можемо зв'язатися з Вами у разі потреби.

Згідно вимог комітету по Євро 2012 щодо правил обслуговування вболівальників, усі клієнти , при заповненні реєстраційної форми у Системі, надають додатково номер паспорту.