Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ІНДЗ.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
08.11.2019
Размер:
130.56 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕСУ

Кафедра ”Облік і аудит”

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ

для студентів ОКР «Бакалавр» спеціальності

6.030509 «Облік і аудит»

денної/заочної форми навчання

Мелітополь, 2012

УДК 655.471

Судово-бухгалтерська експертиза. Методичні вказівки до індивідуальної роботи для студентів спеціальності 6.030509 “Облік і аудит” денної та заочної форми навчання. –Таврійський державний агротехнологічний університет, 2012. 16с.

Розробники: к.е.н, доцент кафедри “Облік і аудит” Голуб Н.О.

Рецензенти: к.е.н., доцент кафедри “Фінанси і кредит ” Якушева І.Є.

головний бухгалтер ФГ «Мальва» Ярова К.П.

Розглянуто та рекомендовано до друку на засіданні кафедри « » 200 р., протокол № . Затверджено методичною комісією факультету економіки та бізнесу « » 200 р., протокол № .

ЗМІСТ

Вступ

4

Тематичний план курсу

5

Основна частина

7

Розподіл балів

12

Критерії оцінювання

13

Список літератури

13

ВСТУП

Індивідуальна робота студентів – вид самостійної роботи студента по виконанню чітко визначених завдань завершеного характеру, які підлягають оцінюванню. У тих випадках, коли завдання мають комплексний характер, до їх виконання можуть залучатися кілька студентів.

Мета індивідуальної роботи — закріпити теоретичні знання з курсу “Судово-бухгалтерська експертиза”, набути навичок роботи з різними джерелами інформації, що вивчається, та виконання завдань з методики дослідження судово-бухгалтерською експертизою основних фінансово-господарських операцій.

Завдання передбачають створення умов для якнайповнішої реалізації творчих можливостей студентів і мають на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань, які студенти одержують в процесі навчання, а також застосування цих знань на практиці. Індивідуальну роботу виконують відповідно до навчального плану та робочої програми яка затверджена на підставі тимчасової типової програми. На початку роботи необхідно навести номер варіанта. В індивідуальній роботі потрібно стисло відповісти на питання. Роботу необхідно побудувати так, щоб питання разом з відповідями були відокремлені одне від одного. У процесі виконання індивідуальної роботи першого та третього питання студенти повинні опрацювати спеціальну наукову літературу, що розкриває економічну сутність та загальнотеоретичне уявлення проблеми. Під час роботи над другим питанням опрацьовуються підручники та навчальні посібники, що послідовно та систематизовано розкривають методологію, методику і процедури дослідження бухгалтерською експертизою основних фінансово-господарських операцій.

Під час виконання індивідуальної роботи студенти зобов’язані показати як вміння використовувати набуті спеціальні знання з бухгалтерського обліку, аудиту, експертизи та аналізу, так і досвід роботи з чинними законодавчими та іншими нормативно-правовими актами України з фінансово-економічних питань.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]