Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗАТВЕРДЖЕНО.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
178.18 Кб
Скачать

28. Для одержання технічних умов замовник (госпрозрахунковий підрозділ уповноваженого органу містобудування та архітектури, проектувальник) подає до організації, що надає технічні умови:

план земельної ділянки (ситуаційний план);

опитувальні листи за відповідно затвердженою формою, в яких викладено відомості про розрахункові параметри об'єкта архітектури (місткість, обсяги потреб води, тепло-, електроенергії тощо), підписані замовником та проектувальником;

для об'єктів архітектури промислового призначення - технічне завдання замовника, яке містить основні техніко-економічні та технологічні параметри об'єкта (у разі необхідності).

Визначення розміру плати за видачу архітектурно-планувального завдання та технічних умов

29. Розмір плати за видачу архітектурно-планувального завдання та технічних умов визначається (обраховується) згідно з розцінками, наведеними у додатках 2 і 3 до цього Порядку.

Розцінки обраховано виходячи з розміру заробітної плати працівників, матеріальних витрат на виробництво, накладних витрат, прибутку (для суб'єктів господарської діяльності), інших відрахувань згідно з чинним законодавством, крім податку на додану вартість.

Узгоджувальна комісія

30. Для оперативного вирішення спірних питань, що виникають під час надання архітектурно-планувального завдання, технічних умов при місцевому органі виконавчої влади або органі місцевого самоврядування утворюється узгоджувальна комісія.

31. Положення про узгоджувальну комісію та її персональний склад затверджується розпорядженням голови обласної, міст Києва та Севастополя міської, районної держадміністрації або рішенням виконавчого органу міської ради (для міст обласного значення). Очолює комісію заступник голови відповідної держадміністрації або заступник міського голови чи за їх дорученням - начальник місцевого органу містобудування та архітектури.

32. До складу узгоджувальної комісії входять відповідальні представники:

місцевого органу містобудування та архітектури;

інших структурних підрозділів місцевої держадміністрації або виконавчого органу місцевої ради;

організацій, що надають вихідні дані;

проектувальника;

депутатів місцевої ради - за згодою.

33. На засідання комісії можуть запрошуватися представники інших підприємств, установ, організацій та служб залежно від специфіки об'єкта архітектури.

34. Узгоджувальна комісія за участю замовника розглядає спірні питання стосовно архітектурно-планувального завдання та технічних умов та в разі необхідності приймає рішення щодо їх перегляду в установлений термін. Рішення про внесення змін до архітектурно-планувального завдання приймаються з урахуванням відповідних рішень містобудівної ради.

35. Рішення узгоджувальної комісії оформляється протоколом, затверджується розпорядженням голови місцевої держадміністрації або рішенням виконавчого органу міської ради і є обов'язковим для виконання.

Додаток 1 до Порядку

Погоджено * Затверджую Начальник управління Начальник місцевого органу містобудування та містобудування та архітектури архітектури облдержадміністрації ______________________ (Голова республіканського (підпис) комітету з охорони та "___" _____________ __ р. використання пам'яток історії та культури Автономної Республіки Крим)

______________________ * Необхідність погодження визначається згідно з пунктами 24 і 25 цього Порядку.

______________________

(підпис)

"____" ____________ ____ р.

Архітектурно-планувальне завдання N _______________________ на проектування об'єкта архітектури для нового будівництва, розширення, реконструкції, реставрації (крім пам'яток історії та культури), капітальний ремонт (необхідне підкреслити).

Назва об'єкта архітектури та основні характеристики ______

__________________________________________________________________

Адреса об'єкта архітектури __________________________________

__________________________________________________________________

Термін дії архітектурно-планувального завдання - до _________

Термін дії архітектурно-планувального завдання

продовжено - до __________________________________