Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
OS_Windows_Lab8(teoriya).doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
291.84 Кб
Скачать

76 Операційна система Windows. Internet Explorer

Лабораторна робота №8

Таку організацію роботи називають замовлення на сайт. В процесі задання параметрів доступу в автономному режимі для веб-сторінки можна задати розклад її синхронізації.

При необхідності веб-сторінку можна зберегти на диску, звернувшись до послуги Файл/Зберегти як... Зберігаючи сторінку, слід звернути увагу на вибір типу файлу:

веб-сторінка повністю – зберігається файл веб-сторінки разом з файлами, графічними зображеннями, звуковими ефектами тощо (ці файли записуються в папку, ім'я якої співпадає з іменем файлу веб-сторінки);

веб-архів, один файл – зберігаються всі вищевказані дані у вигляді єдиного файлу, що може використовуватися деякими поштовими програмами, наприклад, Outlook Express;

веб-сторінка, тільки HTML – зберігається HTML-файл веб-сторінки;

тільки текст – зберігається лише текст у звичайному текстовому файлі.

Засіб оглядача Журнал

Адреси веб-сторінок, які користувач переглядає протягом роботи, автоматично записуються в Журнал, зміст якого відображається при натисканні однойменної кнопки на панелі інструментів. Кожному сайту відповідає окрема папка, в якій записані адреси переглянутих сторінок даного сайту (рис. 8.4).

Зміст Журналу може бути впорядкований за алфавітом, хронологією, частотою відвідування сторінок. Термін зберігання даних про веб-сторінки в Журналі задається у допоміжному вікні Властивості оглядача, що викликається з меню Сервіс/Властивості оглядачаагальні (рис. 8.5):

При натисненні кнопки Очистити вилучаються з Журналу всі дані про відвідувані веб-сторінки. Вибірково вилучити непотрібні дані з Журналу можна, скориставшись контекстним меню. За допомогою цього засобу можна також повернутися до сторінки, що переглядалась раніше. Для цього достатньо відкрити Журнал і вибрати потрібне посилання.

В разі потреби можна налаштувати інші параметри оглядача Internet Explorer, користуючись послугою Сервіс/Властивості оглядача...

Рис. 8.4.

Рис. 8.5.

Операційна система Windows. Internet Explorer 77

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]