Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Характерник №6 (літо).doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
68.1 Кб
Скачать

Характерник

Зміст

  1. Новини куреня

  2. Курінний спортивно-вишкільний табір «НЗ»

  3. Середземські Вогні

  4. Легіон 15 В’єтнам

  5. Ревор

  6. І осінній збір куреня

  7. Щотижневі збірки

  8. Перевибори гуткових діловодів

  9. ВПР

  10. Канські Леви

Новини куреня

Вже на цих вихідних 21-23 вересня відбудеться Курінна Рада «Лисоня 2012»

Вітаємо г.ч.1 «Опришки» з п’яти річчям від заснування гуртка. Гурток заснували у 2007 році Божому на Курінній Раді на г. Лисоня.

Курінний спортивно-вишкільний табір: «Невгамовні звірі»

  • Легенда табору:

5 червня 2012 року збірна Украйни прорвалась у фінал змагань із нового всебічного виду спорту, який має назву «Workout». Але, летівши на фінал на Фарерські острови, і вже майже долетівши, камінець Гаврила, який був чемпіоном світу з метання камінців, влучив у лобове скло літака і вбив пілота. Їхній літак впав і розбився у Джуринському водоспаді. Вижили лише тренери, арбітр, коментатор і кореспондент. Вони не могли підвести Україну! Їхнє завдання було знайти нових гравців і зробити їх чемпіонами за дуже короткий час. А ти готовий відстояти честь України?!

  • Дата проведення - 7 червня - 16 червня.

Місце проведення табору: Джуринський водоспад поблизу села Нирків.

Мета табору: ознайомити юнацтво 13 куреня із елементарними знаннями про деякі види спорту(футбол, волейбол легка атлетика , бокс) та надати теорію знань про м’язову структуру людини та показати звичайні комплекси вправ на основні групи м’язів для початківців.

Програма для учасників табору була насичена ранковою йогою, щоденними комплексами вправ на м’язи живота(пресу) та на грудні групи м’язів та тріцепс(віджимання), гутірками з впоряду та гутірками на пластову тематику, також у рамову програму табору входили гутірки та практичні заняття та тренування про певний вид спорту (за легендою табору кожен відповідав певному виду спорту), а також таборовим роботами і в кінці дня ватрою.

  • Закриття табору.

Учасники за час табору були ознайомлені зі теорією та відбули практичні заняття з основних видів спорту. Прослухали гутірки на пластову тематику та відбули усі випробування які їм приготували природа та провід. На закритті табору було заприсяжено Панду(Юра Микитів), з чим ми його і вітаємо. Також, відтепер у нашому курені стало на одного розвідувача більше і ним став Качан(Богдан Довганик), а також його було нагороджено третім відзначенням. І на кінець за організацію курінного табору було нагороджено четвертими відзначеннями Бугая(Іваськів Павло) та Пампуха (Василь Гевко).

Друг Пампух

Середземські Вогні: раґнарок

О 9:00 11 серпня 2012 року Божого пластуни станиці Тернопіль зібрались біля станиці і пішли на автовокзал. Потім Ведмідь замовив 2 автомобілі на яких ми поїхали до міста Бережани, а саме у Лісники, де ми вийшли з машин та попрямували до місця роз таборування у Мідґард.

Ми склали наплічники та почали прибирати територію табору. Прибирали ми приблизно 2 години після цього ми розкладали свої намети та обкопувати їх. Вже ближче до вечора було відкриття табору та реєстрація учасників табору. Перший день табору на кухні чергувало перше королівство за годину приготували вечерю і ми всі смачно поїли і почали готуватися до ватри. В перший день була ватра знайомств всі знайомились один за одним. Після цього була нічна тиша, але її перервав «несподіваний» алярм на якому нам розповідали про історію Середземя.

Наступний день розпочався з руханки, ми бігли по лісу потім вийшли на поляну і там ми робили вправи. Після того як ми повернулись з руханки у нас було відкриття на якому нам розказували розпорядок дня. Після цього у нас мав бути сніданок але чергове 2 королівство не встигло його приготувати. Потім були таборові роботи які тривали 3 години на яких ми робили сходи,плотик і костюми. Потім ми мали обід на який усі дуже чекали. Після обіду у нас були таборові роботи на яких ми робили таборові споруди,плотики і гутірка про міфологію. Згодом у нас був підвечірок, а після нього у нас був вільний час. Перед вечерею у нас було закриття таборового дня. Вечеряли ми приблизно о 8:30, після вечері ми готувалися до ватри. На ватрі ми співали по співаниках, які на видав перед ватрою крон принц країни світлих ельфів Ведмідь. Після ватри об 11:00 у нас була нічна тиша. Третій день табору як і всі наступні дні були аналогічні попереднім, а відрізнялись лише темами гутірок і занять. На четвертий день Борис розказав нам що на нас будуть нападати тролі і йотуни і ми маємо захистити Мідґард і скарб «Міміра», який знаходився у нас. Вночі між 4 і 5 ми зібралися й пішли бити тролів, але вони втекли, проте в цьому поході одна з учасниць табору знайшла «меч долі». І усі наступні ночі ми були змушенні боротися з тролями. На восьму ніч тролі викрали двох дівчат Марічку Дільну і Дану Бідюк. На майстерках усі зробили мечі і луки і на десятий день ми пішли на тимчасове роз таборування щоб приготуватись до головної битви з тролями, проте вони дуже швидко нас знайшли і щоразу під час нашої підготовки до бою ламали наші під таборові укріплення. Нас це дуже розсердило тому усі три королівства узяли зброю і пішли на тролів. Боролися ми дні і ночі і перемогли.

На наступний вечір у нас була спільна ватра з тролям і йотунами. На ній ми їли шоколаду.

Цей табір був дуже веселим він дуже сподобався тим що там ми робили мечі і луки потім ми мали змагання по лучництву і мечництву. На нашу думку їжа була дуже смачною. І все було класно. І хочу знову на табір Середземські Вогні.

Друг Селянин та друг Шрам