Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка КР по комп. електроніці (нова).doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
15.11.2019
Размер:
783.87 Кб
Скачать
    1. Графічна частина

Графічна частина курсової роботи повинна містити два аркуші формату А2 з наступними типами креслень:

  1. Схема електрична структурна.

  2. Схема електрична принципова.

  1. Вимоги до оформлення курсової роботи

Завдання на курсове проектування видається студенту до початку роботи. Додатково до завдання студент повинен мати графік виконання основних розділів роботи із зазначенням терміну їх виконання.

Курсова робота складається з текстової частини (пояснювальної записки) обсягом 35-40 сторінок друкованого тексту, включаючи таблиці, рисунки та додатки, й графічної частини креслень.

Пояснювальна записка повинна вміщувати (у заданій послідовності):

  • титульний аркуш;

  • завдання на проектування;

  • зміст;

  • вступ;

  • основну частину;

  • висновки;

  • перелік скорочень;

  • список використаної літератури;

  • додатки (перелік елементів).

    1. Вимоги до текстових документів

Пояснювальна записка повинна бути написана охайно і розбірливо, державною мовою на одному боці аркуша білого паперу формату А4, надрукована на принтері. Допускаються типи шрифтів – Times New Roman (14 pt), Arial (14 pt); міжрядковий інтервал – 1,5.

Титульний аркуш не входить до загальної нумерації. Усі аркуші (починаючи із змісту) повинні мати наскрізну нумерацію.

Курсова робота - технічний документ, тому різні види прикрас титульного аркуша (надпис різними кольорами, художні шрифти і т.і.) є не доречними.

Документ повинен відповідати державним стандартам та стандартам коледжу.

На першому аркуші змісту курсової роботи та переліку елементів виконується основний надпис (штамп на 40 мм), а на інших – рамка із штампом на 15 мм.

Вписувати в надруковані текстові документи окремі слова, умовні знаки, а також виконувати іллюстрації допускається рукописним способом чорною гелевою пастою.

Відстань від рамки до меж тексту на початку та в кінці рядків повинна бути не менше 3-х мм, а відстань від верхнього чи нижнього рядка тексту до верхньої чи нижньої рамки - не менше 10 мм.

Абзаци в тексті починають відступом в 15-17 мм. Помилки, описки та графічні неточності, виявлені в процесі виконання документа, допускається виправляти підчищенням або зафарбовуванням білою фарбою та нанесеннямм на тому ж місці виправленого тексту (графіка) чорною гелевою пастою рукописним способом.

Пошкодження аркушів текстових документів, помарки й сліди неповністю вилученого попереднього тексту (графіка) не допускаються.

    1. Побудова документа

Розділи повинні мати порядкові номери в межах усього документа, позначені арабськими цифрами без крапки та записані з абзацу. Підрозділи повинні мати нумерацію в межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номерів розділу та підрозділу, поділених крапкою. У кінці номеру підрозділу крапка не ставиться.

Розділи, як і підрозділи, можуть складатися з одного чи декількох пунктів. Якщо документ не має підрозділів, то нумерація пунктів у цьому повинна бути в межах кожного розділу, і номер пункту повинен складатися з номерів розділу та пункту, поділених крапкою. У кінці номеру пункту крапка не ставиться. Якщо документ має підроздіди, то нумерація пунктів, повинна бути в межах підрозділу, і номер пункту повинен складатися із номерів розділу, підрозділу та пунктів, поділених крапками.

Якщо розділ чи підрозділ складається з одного пункту, то він також нумерується. Кожен пункт, підпункт записують із абзацу. Розділи і підрозділи повинні мати заголовок. Пункти заголовків не мають. Заголовки треба друкувати з великої літери без крапки в кінці, не підкреслюючи. Переноси слів у заголовках не допускаться. Якщо заголовок складається з двох речень, їх розділяють крапкою.

Відстань між заголовком та текстом повинна бути рівною 15 мм. Відстань між заголовками розділу й підрозділу - 8 мм. Кожен розділ текстового документа слід починати з нового аркуша (сторінки). На першому аркуші і, при необхідності на наступних аркушах документа подають зміст, що містить номери та найменування розділів і підрозділів із зазначенням номерів аркушів (сторінок).

Слово "Зміст" записують у вигляді заголовку (симетрично тексту) з великої літери.