Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка КР по комп. електроніці (нова).doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
15.11.2019
Размер:
783.87 Кб
Скачать

35.Кр.Хххххх.**.00.00.00.00.XX

де 35 – номер предмету згідно навчального плану;

КР – вид роботи (курсова робота);

ХХХХХХ – код академічної групи (наприклад, К0919, К10111);

** - порядковий номер студента в журналі навчальних занять;

хх - шифр документа згідно номенклатури документів

Шифр документа визначається видом і типом схеми:

Е1 — схема електрична структурна;

Е3 - схема електрична принципова;

ПЗ — шифр, яким позначається пояснювальна записка.

    1. Перелік елементів

Перелік елементів схеми виконують у вигляді самостійного документа, та розміщують в додатках.

При оформленні переліку елементів його код повинен складатися з літери "П" та коду відповідної схеми, наприклад, код переліку елементів до електричної принципової схеми - ПЕЗ. При цьому в основному написі зазначають найменування пристрою, а також найменування документа "Перелік елементів". Перелік елементів оформлюють у вигляді таблиці (рис. 3.2)

Рисунок 2.2-Форма таблиці переліку елементів.

Перелік елементів виконують на аркушах формату А4.

У графах переліку зазначають такі дані: у графі "Поз. позначення″ - позиційне позначення елементу; у графі "Найменування" - найменування елементу схеми згідно з документом, на основі якого він застосований; у графі "Кіл." - кількість однакових елементів; у графі ″Примітка″ при необхідності, технічні дані елементу, які не містяться в його найменуванні. Елементи до переліку записують групами в алфавітному порядку. Елементи одного виду з однаковими параметрами, які мають на схемі послідовні порядкові номери, допускається записувати до переліку одним рядком. В цьому випадку у графу "Поз. позначення" вписують позиційні позначення тільки з найменшим та найбільшим порядковими номерами, а у графі ″Кіл″ зазначають загальне число цих елементів.

Для полегшення внесення змін допускається залишати декілька незаповнених рядків між окремими групами елементів.

Приклад заповненого переліку елементів наведено в додатку Е.

  1. Захист курсової роботи

Закінчена курсова робота, підписана студентом, перевіряється керівником. Після перегляду і схвалення курсової роботи керівник підписує його, вирішує питання про допущення студента до захисту, і робить відповідний запис на титульному аркуші.

Після завершення роботи студенту необхідно захистити її перед комісією.

У порядку підготовки до виступу студент складає план доповіді, який розрахований на 5... 7 хвилин.

У доповіді перед комісією студент повинен викласти основні положення своєї роботи, зупинитися на поясненні технічних рішень та висновках. Рекомендується такий порядок викладення: повідомити назву теми і пояснити її актуальність, стисло викласти принцип дії спроектованого пристрою, пояснити схеми, повідомити , які проводились розрахунки, охарактеризувати остаточні результати.

Після доповіді члени комісії роблять зауваження, задають питання, на які студент дає змістовну відповідь.

Після прослуховування доповіді та відповідей члени комісії на закритому засіданні обговорюють результати захисту і виносять рішення про оцінку роботи.

Студент, що вчасно виконав курсову роботу, але отримав при захисті незадовільну оцінку, може отримати дозвіл на повторний захист. При цьому в протоколі засідання комісія відзначає недоліки у підготовці студента та чи може він бути допущений до повторного захисту тієї ж роботи (з її виправленнями чи без виправлень), або для виконання іншої роботи йому повинно бути видане нове завдання.