Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ukr_Glushik.doc
Скачиваний:
33
Добавлен:
16.11.2019
Размер:
19.63 Mб
Скачать

Характеристика

студентки педагогічного факультету Макаренко Валентини Іванівни 1977 року народження

Макаренко В.І. навчається на II курсі педагогічного факуль­тету Національного педагогічного університету імені М.П. Дра-гоманова. До навчання ставиться сумлінно, постійно підвищує свій професійний рівень. За час навчання у вищому закладі освіти Макаренко. В.І. зарекомендувала себе як хороший організатор під час підготовки посвяти у студенти першо­курсників. З першого курсу працює над науковою темою, з якою виступала на звітно-науковій конференції студентів.

Макаренко В.І. виконує громадські доручення, є старос­тою 23-ї групи. Вимоглива до себе, має повагу серед то­варишів і викладачів факультету.

Характеристику видано для ... Декан педагогічного факультету

Печатка

Підпис С.А.Синько

Характеристика

випускниці філологічного факультету Національного універ­ситету імені Т.Шевченка (спеціальність: українська мова та література, денна форма навчання)

Король Антоніни Олексіївни, 1975 року народження, українка, освіта вища.

Король А.О. є випускницею філологічного факультету Національного університету імені Т.Шевченка. Під час на­вчання виявила себе сумлінною студенткою, постійно підви­щувала свій професійний рівень. Король А.О. неодноразово брала участь у наукових студентських конференціях. Висту­пала із змістовними доповідями із проблемних питань роз­витку української літератури ("Любов і всепрощення як основа світобачення Тараса Шевченка", "97" Миколи Куліша. Погляд з позицій сьогодення"). Випускниця також взяла участь у міжвузівській студентській науково-теоре­тичній конференції "Український народ — великий держа­вотворець" (до 80-річчя української державності), на якій виступила з темою: "Трагічність світовідчуття Миколи Куліша на фоні "оптимістичності" епохи" (Національний технічний університет України "КПІ", 13 травня 1997 року).

Король А.О. з першого курсу працювала над темою дипломної роботи: "Синтез традицій і новаторства у драма­тургії Миколи Куліша. Питання поетики (на матеріалі п'єс "97", "Народний Малахій" "Мина Мазайло", "Патетична со­ната")". Дипломна робота свідчить, що випускниця прекрас­но орієнтується у досліджуваному матеріалі, вільно володіє теоретичними основами, вдумливо поєднує теорію з прак­тичним аналізом як художніх текстів, так і літературознав­чого матеріалу з обраної теми.

Слід відзначити, що Король А.О. має друковані статті у журналах "Відродження" та "Дивослово".

Випускниця вимоглива до себе, користується повагою серед товаришів та викладачів факультету.

Декан філологічного факультету М.К. Наєнко

7. Трудова книжка

Це основний документ, що фіксує трудову діяльність робітників, службовців. Трудова книжка служить для вста­новлення загального, безперервного і спеціального трудово­го стажу. Точність її заповнення має велике значення. До трудової книжки працівника заносяться відомості про його звільнення, переміщення, заохочення.

Зберігається трудова книжка у відділі кадрів підпри-єметва, організації або установи, де працює її власник. Працівник забирає її лише тоді, коли переходить працювати до іншої організації, установи. У разі її втрати дублікат видається за останнім місцем роботи. Згідно із чинним зако­нодавством працівник має право взяти трудову книжку з відділу кадрів на деякий час за заявою.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]