Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Статут.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
18.11.2019
Размер:
158.72 Кб
Скачать

8. Внесення змін та доповнень до статуту організації.

8.1. Внесення змін і доповнень до Статуту Організації здійснюється і затверджується на Загальних Зборах Організації за поданням Правління та членів Організації.

8.2. Рішення вважається прийнятим при умові переваги більшості голосів у присутності не менше 2/3 кількості членів Організації.

8.3. Зміни до статутних документів підлягають обов’язковій реєстрації.

9. Порядок створення і діяльності місцевих осередків.

    1. Місцеві осередки створюються за територіальним принципом за місцем роботи, навчання чи проживання при наявності не менше 3 осіб.

    2. Місцеві осередки в своїй діяльності керуються цим статутом та положеннями прийнятими їхніми вищими керівними органами та затвердженими Правлінням Організації.

    3. Місцеві осередки можуть не мати статусу юридичних осіб але для набуття прав юридичної особи повинні зареєструватися в установленому законом порядку.

    4. Без прав юридичної особи - місцеві осередки Організації легалізують свою діяльність шляхом повідомлення про заснування.

10. Припинення діяльності організації.

10.1. Припинення діяльності Організації здійснюється шляхом реорганізації (поділу, злиття, виділення, перетворення) або ліквідації.

10.2. Ліквідація може здійснюватись шляхом саморозпуску за рішенням Загальних Зборів при умові переваги більшості голосів і присутності не менше 2/3 кількості членів Організації або примусового розпуску за рішенням суду.

10.3. Кошти та інше майно Організації не можуть перерозподілятися між їх членами і використовується для виконання статутних завдань або на благодійні цілі; а у випадках, передбаченими законодавчими актами, за рішенням суду спрямовується на користь держави.

11. Порядок розгляду питань, не передбачених статутом

    1. При розгляді питань, які не передбачені цим Статутом - рішення з цих питань приймаються Загальними зборами.

13

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]