Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Вироки Собур 15.doc
Скачиваний:
27
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
785.92 Кб
Скачать

П р и с у д и в:

ОСОБА_5 визнати винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України, та призначити йому покарання застосуванням  ст. 69 КК України,  у вигляді  3-х (трьох) років  позбавлення волі, без конфіскації майна.

У відповідності зі ст. 75 КК України, звільнити засудженого ОСОБА_5  від відбуття покарання з випробуванням та встановити іспитовий  строк  2 ( два) роки.

          У відповідності зі ст. 76 КК України зобов'язати ОСОБА_5  не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально -виконавчої інспекції;  повідомляти кримінально -виконавчу інспекцію про зміну місця проживання, роботи або навчання; періодично з'являтися для реєстрації в кримінально -виконавчу інспекцію.

          Запобіжний захід у відношенні ОСОБА_5 залишити попередній, у вигляді підписки про невиїзд.

          Строк покарання рахувати з моменту виконання вироку.

          Речові докази по кримінальній  справі: пачка  з-під цигарок марки «NISTRU», в якій зберігалася речовина рослинного походження сіро-зеленого кольору, яка являється особливо небезпечним наркотичним засобом Каннабісом (Марихуаною), який в перерахунку на суху речовину складає 3, 9870 грам, газетний згорток в якому  зберігалася речовина рослинного походження сіро-зеленого кольору, яка являється особливо небезпечним наркотичним засобом Каннабісом (Марихуаною), який в перерахунку на суху речовину складає  2,2890 грам, газетний згорток в якому  зберігалася речовина рослинного походження сіро-зеленого кольору, яка являється особливо небезпечним наркотичним засобом Каннабісом (Марихуаною), який в перерахунку на суху речовину складає  9, 4343 грам, три фрагменти вати, на поверхні двох  яких виявлені канабоіноїди, в  тому разі і  тетрагідрокабінол, які зберігаються в камері схову речових доказів Михайлівського РВ ГУМВС  України -знищити.

Речові докази: три грошові купюри номіналом 20 гривень , серія та номер яких АЧ3178168, ВФ 2088976; ЗГ 0070259 та одна грошова купюра номіналом 10 гривень, серія та номери якої  КБ 9439080, які зберігаються в бухгалтерії Михайлівського РВ ГУМВС України -передати в дохід держави.

          

          Речові докази по кримінальній справі:  три  DVD  носії, на яких знаходяться записи проведення огляду, які зберігаються в матеріалах кримінальної справи,  залишити при матеріалах кримінальної справи.

          Судові витрати по кримінальній справі: за проведення судової хімічної експертизи  № 1135 від 20.06.2012 року в сумі 441 грн. ( чотириста сорок одна) грн. 36 коп. стягнути з засудженого -ОСОБА_5.

          Вирок може бути оскаржений в апеляційний суд Запорізької області через Михайлівський районний суд протягом 15 днів.

Суддя                                                                А.М. Ворожбянов

          

дата документа  23.10.2010

  

                                                                          Дело № 1-798/2010 г.                                                                                          

Приговор именем украины

23 декабря 2010 года Мелитопольский  горрайонный суд Запорожской   области   в   составе:

председательствующего - судьи Притуло Л.В.

при секретаре - Бондаренко Г.В.

с участием прокурора - Федоренко Е.А.

рассмотрев в открытом заседании в г.Мелитополе уголовное дело по обвинению

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уроженки с.Астраханка Тюльганского района Оренбургской области, гражданки Украины, русской, образование среднее, незамужней, не работающей, проживающей по адресу: АДРЕСА_1 зарегистрированной по адресу: АДРЕСА_2, ранее не судимой,  

в совершении преступлений, предусмотренных ст.ст. 185 ч.1, 185 ч.2, 357 ч.3 УК Украины,