Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
TAMKR_okun_zapiska.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
26.04.2019
Размер:
865.79 Кб
Скачать

14.Висновки

В даному курсовому проекті розглядалася довжина фронту 1500м на якому проводилась модернізація коліїї.

МОДЕРНІЗАЦІЯ КОЛІЇ. Призначається для періодичної повної заміни рейкошпальної решітки на нову на коліях з одночасним очищенням і поповненням щебеневого баласту.

При модернізації колії проводяться такі роботи: заміна рейкошпальної решітки, заміна інвентарних рейок , укладання високоміцних ізолюючих стиків, укріплення основної площадки згідно з проектом, очищення щебеневого баластного шару і планування баластної призми з доведенням її до нормативних розмірів; заміна баласту з недостатньою несучою здатністю; виправлення з постановкою колії у проектне положення в профілі;приведення розмірів земляного полотна у відповідність до встановлених нормативів; зрізання узбіччя земляного полотна; ремонт водовідвідних і укріплювальних споруд; ремонт або перевлаштування переїздів, поновлення колійних і сигнальних знаків, покілометрового запасу матеріалів верхньої будови колії, колійних пристроїв рейкових кіл та інші роботи, передбачені проектом.[6]

Виходячи з цього ми виконали підбір ланцюжка машин і розрахували необхідну кількість монтерів колії,що склала 79 чоловіка. Завдяки використанню машин тривалість ремонту є меншою і людей задіяно в меншій кількості.

Після проведення економічних розрахунків маємо те,що витрати на використання машин досить високі,але це дозволяє зробити роботи в відведений час,витрати на монтерів є задовільними,так як це найкращий варіант підбору,що враховує максимальну продуктивність праці.

Завдяки цьому підбору машин та монтерів роботи були вчасно закінчені і загальні витрати становлять 13597,08 гривень на 1 кілометр.

Список літератури

1. М. І. Уманов та ін. Організація та технологія виконання робіт по модернізації та капітальному ремонту колії. Методичні вказівки до курсового і дипломного проектування. Дніпропетровськ, 2004 рік.

2. Рыбкин В. В. и др. Методические укозания к курсовому и дипломнуму проектированию. Технико-экономическая оценка технологических процесов ремонта пути. ДИИТ, 1989 год.

3. Технологічні процеси модернізації та капітального ремонту колії.

К. «Транспорт України» 2004 рік.

4. Інструкція по забезпеченню безпеки поїздів при виконані колійних робіт.

К. «Транспорт України» 2001 рік.

5. Інструкція з сигналізації на залізницях України / ЦШ-0001. – К.: Транспорт України, 1995. – 238 с. – Затверджена наказом Міністерства транспорту України від 08.07.1995 р. №259.

6. Положення про проведення планово-запобіжних ремонтно-колійних робіт на залізницях України/ ЦП0113.Затверджено наказом Укрзалізниці від 10.08.2004 р. №630-ЦЗ.

7. НПАОП 63.21-1.25-07 «Правила безпеки праці під час виконання робіт в колійному господарстві».Затверджено: Наказ Державного комітету України з промислової безпеки,охорони праці та гірничого нагляду 12.03.2007 №43.-90 с.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]