Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
302 ukr 5 socmed IV-V med.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
18.09.2019
Размер:
738.3 Кб
Скачать

Критерії оцінки самостійної роботи

Оцінювання самостійної роботи по підготовці до практичних занять (теоретична підготовка та опрацювання практичних навичок) здійснюється на під час поточного контролю теми на відповідному аудиторному занятті.

Оцінювання роботи по самостійному опрацювання тем, які не входять до плану аудиторних занять проводиться під час індивідуальної роботи викладача зі студентом на практичному занятті і на підсумковому модульному контролі.

На модулі 1 розпочинається виконання індивідуального завдання на тему: «Розробка заходів покращення здоров’я населення та організації охорони здоров’я», завершається студентом і оцінюється на модулі 2.

Критерії допуску до підсумкового контролю модуля 1

Максимальна загальна кількість балів за поточну навчальну роботу студента на практичних заняттях першого модуля – 121 бал.

Студент допускається до підсумкового контролю засвоєння модуля 1 за умови виконання навчальної програми, відпрацювання пропущених лекцій і практичних занять та якщо набрав за поточну навчальну роботу на практичних заняттях 66 балів (6 балів х 11 практичних занять).

Викладач, що проводив практичні заняття у підгрупі до початку підсумкового модульного контролю розраховує бали успішності та інформує студентів про результати їх поточної навчальної роботи.

Критерії оцінки на підсумковому контролі модуля 1

Підсумковий модульний контроль здійснюється по завершенню вивчення модуля 1 у межах аудиторного часу за розкладом за наявності залікової книжки студента і включає перевірку теоретичної підготовки (засвоєння програмних питань) та практичної підготовки (практичних навичок і вмінь).

Максимальна кількість балів підсумкового модульного контролю складає 80 балів.

Підсумковий модульний контроль зараховується, якщо студент демонструє теоретичну підготовку і володіння практичними навичками та набрав не менше 50 балів.

Шкала оцінок на підсумковому контролі модуля 1

Кількість балів на підсумковому модульному контролі

Традиційна оцінка

0 – 49 балів

Незадовільно

50 – 60 балів

Задовільно

61 – 70 балів

Добре

71 – 79 балів

Відмінно

Оцінювання виконання завдань підсумкового модульного контролю здійснюється зав.кафедрою та іншими викладачами протягом контрольного заняття.

Шкала конвертації балів у традиційну оцінку за модуль 1 «Статистика здоров’я. Організація основних видів медичного забезпечення населення на сучасних його рівнях.»

Кількість балів за модуль 1

(поточна успішність + підсумковий модульний контроль)

Оцінка

0 – 115 балів

Не допущено

116 – 200 балів

Залік

Викладач підгрупи розраховує і виставляє бали за модуль 1 у журнал викладача, заповнює відповідні графи „Журналу обліку успішності студентів з дисципліни” і „Відомості успішності студентів з дисципліни” та інформує студентів про результати підсумкового модульного контролю.

Викладач, який приймав модуль, ставить залік за модуль 1 і підпис у залікову книжку студента.

В журналі викладача і відомості деканту проти прізвища студента, який не з’явився на модульний контроль, але повністю виконав вимоги модуля дисципліни, викладач ставить позначку „не з’явився”. Проти прізвища студента, який не повністю виконав вимоги модуля 1, викладач пише „не допущений”. Заповнена відомість підписується завідувачем кафедри і подається в деканат не пізніше наступного дня після складання модульного контролю.

Інформація про тих студентів, яким не зарахований підсумковий модульний контроль направляється в деканат із зазначенням причини незарахування:

а) студент не набрав мінімальної кількості балів за поточну навчальну діяльність і не допущений до підсумкового модульного контролю;

б) студент складав підсумковий модульний контроль, але набрав на ньому менше 50 балів;

в) студент має невідпрацьовані пропуски занять і (або) лекцій;

г) студент не з’явився на підсумковий модульний контроль.

Об’єктивність оцінювання навчальної діяльності студентів перевіряється статистичними методами (коефіцієнт кореляції між поточною успішністю та результатами підсумкового модульного контролю).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]