Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
302 ukr 5 socmed IV-V med.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
18.09.2019
Размер:
738.3 Кб
Скачать

Критерії оцінки на підсумковому контролі модуля 2

Підсумковий модульний контроль здійснюється по завершенню вивчення модуля 2 у межах аудиторного часу за розкладом за наявності залікової книжки студента і включає перевірку теоретичної підготовки (засвоєння програмних питань) та практичної підготовки (практичних навичок і вмінь).

Максимальна кількість балів підсумкового модульного контролю складає 80 балів.

Підсумковий модульний контроль зараховується, якщо студент демонструє теоретичну підготовку і володіння практичними навичками та набрав не менше 50 балів.

Шкала оцінок на підсумковому контролі модуля 2

Кількість балів на підсумковому модульному контролі

Традиційна оцінка

0 – 49 балів

Незадовільно

50 – 60 балів

Задовільно

61 – 70 балів

Добре

71 – 80 балів

Відмінно

Оцінювання виконання завдань підсумкового модульного контролю здійснюється зав.кафедрою та іншими викладачами протягом контрольного заняття.

Кількість балів, що набирає студент за модуль 2, конвертується у традиційні оцінки за шкалою.

Шкала конвертації балів у традиційну оцінку за модуль 2 «Менеджмент системи охорони здоров’я. Організація окремих видів медичного забезпечення населення. Експертиза непрацездатності.»

Кількість балів за модуль 2

(поточна успішність + індивідуальне завдання + підсумковий модульний контроль)

Оцінка

0 – 115 балів

Не допущено

116 – 139 балів

Залік

Викладач підгрупи розраховує і виставляє бали за модуль 2 у журнал викладача, заповнює відповідні графи „Журналу обліку успішності студентів з дисципліни” і „Відомості успішності студентів з дисципліни” та інформує студентів про результати підсумкового модульного контролю.

В журналі викладача і відомості деканату проти прізвища студента, який не з’явився на модульний контроль, але повністю виконав вимоги модуля дисципліни, викладач ставить позначку „не з’явився”. Проти прізвища студента, який не повністю виконав вимоги модуля 2, викладач пише - „не допущений”.

Інформація про тих студентів, яким не зарахований підсумковий модульний контроль направляється в деканат із зазначенням причини незарахування:

а) студент не набрав мінімальної кількості балів за поточну навчальну діяльність і не допущений до підсумкового модульного контролю;

б) студент складав підсумковий модульний контроль, але набрав на ньому менше 50 балів;

в) студент має невідпрацьовані пропуски занять і (або) лекцій;

г) студент не з’явився на підсумковий модульний контроль.

Об’єктивність оцінювання навчальної діяльності студентів перевіряється статистичними методами (коефіцієнт кореляції між поточною успішністю та результатами підсумкового модульного контролю).

Перескладання підсумкового контролю модуля 2

Студенти, що не з’явилися на підсумковий модульний контроль, допускаються до підсумкового контролю за наявності дозволу деканата.

Дні перескладань підсумкового модульного контролю визначаються розкладом навчального відділу ДДМА.

Перескладання підсумкового модульного контролю проводиться не більше 2 разів на підставі відомості деканату, яка повинна бути повернена наступного дня після перескладу.

Друге перескладання підсумкового модульного контролю приймається комісією.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]