Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ІНДЗ Страхування.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
25.11.2019
Размер:
228.86 Кб
Скачать

Вибір індивідуального завдання

Індивідуальна робота студентів (ІР) – вид самостійної роботи студента по виконанню чітко визначених завдань завершеного характеру, які підлягають оцінюванню.

Основною метою індивідуального науково-дослідного завдання є сприяння закріпленню та поглибленню набутих теоретичних і науково-методичних знань, а також поліпшення якості підготовки спеціалістів, виховання у них потреби наукового пошуку при розв’язанні професійних завдань у практичної діяльності, що має сприяти в майбутньому більш досконалому вирішенню економічних проблем вітчизняного розвитку на основі активізації та впровадження досягнень в банківський справі, страхуванні країн розвиненої ринкової економіки.

Якість виконання індивідуального завдання дозволяє визначити ступінь засвоєння навчальної програми, вміння працювати з науковими, методичними та інструктивними матеріалами, самостійно розробляти рекомендації з удосконалення організації та системи управління страховою роботою, страховою компанією в цілому та її окремих структурних ланок, оволодіння студентом різними методами та прийомами аналізу діяльності страховика.

Індивідуальне науково-дослідне завдання оформлюється у вигляді роботи, яка має бути написаною студентом самостійно з використанням широкого кола літературних джерел, нормативних актів, офіційної статистичної звітності.

Згідно навчального плану студенти денної форми навчання повинні виконати індивідуальні завдання, зміст яких розробляється відповідно до програми курсу.

Індивідуальні завдання складаються з теоретичної та практичної частин.

В теоретичній частині завдання необхідно дати письмову відповідь на визначене питання, а в практична частина завдання передбачає виконання творчого завдання та розв’язання задачі.

Методичні вказівки включають 30 варіантів індивідуальних завдань. Вибір номеру варіанта індивідуального завдання здійснюється на основі того, який порядковий номер має студент в журналі своєї академічної групи.

Оформлення індивідуального завдання

Індивідуальне науково-дослідне завдання – це робота, яка пропонує науково-дослідний аспект. У ньому мають бути розглянути теоретичні й практичні питання проблеми, що досліджуються.

Робота над індивідуальним завданням складається з таких етапів:

    • вибір варіанту індивідуального завдання;

    • підбір відповідних літературних джерел, нормативно-правових актів, статистичної та фінансової звітності стосовно роботи страхових компаній;

    • консультування з провідним викладачем кафедри і написання індивідуальної роботи;

    • оформлення списку літератури;

    • здача індивідуального завдання відповідно до встановлених термінів (за 2 тижня до складання заліку).

При виконанні індивідуального завдання студент повинен дотримуватись такої його структури:

Титульний лист

Індивідуальне завдання

ВСТУП (1-2 сторінки)

ОСНОВНА ЧАСТИНА: надання відповідей на поставлені питання.

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

ДОДАТКИ (розрахунки, графіки, форми звітності тощо), на підставі яких здійснювалися відповіді на питання.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]