Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
UP_1-11.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
04.06.2015
Размер:
69.63 Кб
Скачать

10.Функції проектного менеджменту.

Основними функціями проектного менеджменту, які визначені Американським Інститутом управління проектами та спрямовані на управління цілями є: управління обсягом робіт, якістю, витратами, часом.

Оскільки цілі, завдання, роботи, їх обсяг змінюється, то виникає необхідність управління предметною сферою проекту або його обсягом. Інколи цю функцію називають “управління результатами”, “управління роботами або обсягами”. Для проекту повинні бути встановлені вимоги та стандарти якості результатів, по яких оцінюється успішність проекту. Це забезпечує виконання такої функції як управління якістю. Функція управління витратами це фінансовий контроль завдяки накопиченню, аналізу та складанню звітів по витратах проекту. В кожному проекті встановлюється період часу та терміни виконання проекту. Управління часом – передбачає планування, складання календарних графіків та їх контроль для забезпечення вчасного виконання проекту. Кожний проект має також встановлений бюджет, але для того, щоб він був здійснений в рамках бюджету необхідне управління вартістю.

11. Формування інвестиційної ідеї. Аналіз інвестиційних можливостей.

Інвестиційний аналіз — це процес дослідження інвестиційної активності й ефективності інвестиційної діяльності підприємства з метою виявлення резервів їхнього росту.Аналіз інвест. можливостей проводиться кількома етапами:

1)прогнози щодо економічного і соціального розвитку регіонів у якому здійснюються проекти

2)аналіз альтернативних варіантів і вибір проекту

3)вибір та узгодження місця розташування обєкта

4)передпроектне фінансування інвестицій

5)екологічне обгрунтування проекту

6)формування завершенного інвест. задуму та умов його здійснення.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]