Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тлумачення тем.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
133.12 Кб
Скачать

Тема 2. Опис екстер’єру та інтер’єру будинків.

Мета: Студенти мають демонструвати вільне володіння тематичною лексикою, детально описуючи зовнішній вигляд будинків, їх місцезнаходження та внутрішнє оздоблення, вмеблювання будинків та квартир. Студенти мають вдосконалити фонетичний матеріал з тем: «Правила читання. Звуко-буквені відповідники (Graphical rules). Асиміляція приголосних». Студенти мають опанувати та вдосконалити граматичний матеріал з тем: «Дієслово: порівняння часових форм Past Simple/Past Сontinuous. Конструкція was/were going to do. Прикметник. Ступені порівняння». Розвивати у студентів навички пошукового читання. Навчити студентів писати газетні оголошення про купівлю/продаж будинків та квартир. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення і тексти, з використанням активної лексики з теми. Удосконалювати у студентів навички вимови звуків, розвивати вміння аудіювання.

Тема 3. Студентське помешкання. Проживання у гуртожитку.

Мета: Навчити студентів аналізувати та узагальнювати отриману інформацію з теми «Студентське помешкання. Проживання у гуртожитку» (в Україні та англомовних країнах). Студенти мають демонструвати вільне володіння тематичною лексикою, висловлюючи своє ставлення, вдоволення чи невдоволення умовами проживання у гуртожитку. Студенти мають вдосконалити фонетичний матеріал з тем: «Правила читання. Звуко-буквені відповідники. Редукція голосних. Асиміляція приголосних». Студенти мають опанувати та вдосконалити граматичний матеріал з тем: «Дієслово: часова форма Future Indefinite. Вживання теперішніх часів для передачі майбутніх дій. Конструкція there will be. Прикметник. Ступені порівняння». Навчити студентів писати неофіційний лист другу/батькам, описуючи своє життя у гуртожитку. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення і тексти, з використанням активної лексики з теми. Розширювати соціокультурні знання студентів про сучасне життя студентів у гуртожитку.

Тема 4. Прибирання квартири.

Мета: Студенти мають оволодіти необхідними лексичним матеріалом з теми «Прибирання квартири» щоб бути в змозі обговорювати процес прибирання, питати та надавати поради щодо оптимізації та полегшення цього процесу. Студенти мають вдосконалити фонетичний матеріал з тем: «Правила читання. Звуко-буквені відповідники. Якісні зміни голосних та приголосних. Інтонація». Студенти мають опанувати та вдосконалити граматичний матеріал з тем: «Дієслово: Різні способи передачі майбутніх дій. Zero and First Conditional». Навчити студентів писати твір-опис на тему «Помешкання моєї мрії». Розвивати у студентів навички монологічного та діалогічного мовлення. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення і тексти, з використанням активної лексики з теми.

IV семестр Змістовий модуль 4. Погода.

Тема 1. Пори року та погода.

Мета: Студенти мають демонструвати вільне володіння тематичною лексикою, детально описуючи пори року, погодні умови та клімат в Україні та англомовних країнах. Студенти мають навчитися виражати своє ставлення, вдоволення, невдоволення щодо різних погодних умов, бути в змозі порівнювати погоду у різних країнах. Студенти мають опанувати та вдосконалити граматичний матеріал з тем: «Дієслово: часова форма Present Perfect. Прикметник. Конструкції зі ступенями порівняння. Прийменники часу». Удосконалювати навички вимови звуків, розвивати вміння аудіювання. Навчити студентів писати твір-опис на тему «Моя улюблена пора року». Розвивати у студентів навички монологічного та діалогічного мовлення. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення і тексти, з використанням активної лексики з теми. Виховувати у студентів культуру спілкування англійською мовою, розуміння потреби оволодіння ІМ як засобом спілкування.