Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тлумачення тем.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
133.12 Кб
Скачать

Тема 2. Моє рідне місто (село).

Мета: Студенти мають демонструвати вільне володіння тематичною лексикою, детально описуючи своє рідне місто (село), порівнюючи його з іншими населеними пунктами, наголошуючи при цьому на його перевагах та недоліках. Студенти мають опанувати та консолідувати граматичний матеріал з тем: «Дієслово: часова форма Past Perfect. Прийменники місця, напрямку». Удосконалювати навички вимови звуків, розвивати вміння аудіювання. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення та тексти, з використанням активної лексики з теми. Розвивати у студентів навички монологічного та діалогічного мовлення. Навчити студентів читати (з пошуком детальної інформації) англомовні газетні статті, присвячені проблемам великих та малих міст. Навчити студентів писати неофіційний лист на тему «Моє рідне місто (село)».

Тема 3. Користування міським транспортом.

Мета: Студенти мають оволодіти необхідними лексичним матеріалом з теми «Користування міським транспортом» щоб бути в змозі обговорювати різні засоби пересування по місту, їх переваги та недоліки, транспортні проблеми сучасних міст. Студенти мають опанувати та консолідувати граматичний матеріал з тем: «Дієслово: часова форма Past Perfect Continuous. Прийменники місця, напрямку. Вживання артикля з назвами видів транспорту, вулиць, музеїв, театрів, офіційних установ». Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення та тексти, з використанням активної лексики з теми. Розвивати у студентів навички монологічного та діалогічного мовлення. Навчити студентів читати (з розумінням основного змісту прочитаного) англомовні газетні статті, присвячені транспортним проблемам великих та малих міст.

Тема 4. Пересування по місту та роз’яснення маршрутів.

Мета: Студенти мають оволодіти необхідними лексичним матеріалом з теми «Пересування по місту» щоб бути в змозі розпитувати з метою роз’яснення, уточнення інформації та надання необхідних детальних відповідей щодо певного пункту призначення. Студенти мають опанувати та консолідувати граматичний матеріал з тем: «Дієслово: минулі часові форми. Наказові речення. Прийменники місця, напрямку. Вживання артикля з іменниками school”, “town”, “hospital”, “church ітд.». Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати діалоги та інструкції, з використанням активної лексики з теми. Розвивати у студентів навички діалогічного мовлення. Навчити студентів писати план-інструкцію з детальним роз’ясненням маршруту. Студенти мають навчитися демонструвати впевненість і позитивну мотивацію у користуванні англійською мовою.

Змістовий модуль 6. Їжа. Харчування.

Тема 1. Продукти харчування.

Мета: Студенти мають оволодіти необхідними лексичним матеріалом з теми «Продукти харчування» щоб бути в змозі обговорювати власні та розпитувати у інших про уподобання та смаки щодо їжі. Студенти мають опанувати та консолідувати граматичний матеріал з тем: «Дієслово: теперішні часові форми. Вживання артикля з назвами прийомів їжі, з назвами продуктів харчування та речовин. Кількісні займенники much, many, few/a few, little/a little». Удосконалювати навички вимови звуків, розвивати вміння аудіювання. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення і тексти, з використанням активної лексики з теми. Розвивати у студентів навички монологічного та діалогічного мовлення. Розвивати у студентів навички вивчаючого читання.