Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тлумачення тем.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
133.12 Кб
Скачать

Змістовий модуль 7. Магазин. Покупки.

Тема 1. Види магазинів. Ціни та гроші.

Мета: Студенти мають оволодіти необхідними виразами та словами з теми «Види магазинів. Ціни та гроші», щоб бути в змозі обговорювати грошові системи, види магазинів та цінову політику в Україні, Великобританії та США. Студенти мають опанувати та консолідувати граматичний матеріал з тем: «Дієслово: часові форми. Правила узгодження часів. Складні дієслова (Phrasal Verbs)». Удосконалювати навички вимови звуків, розвивати вміння аудіювання. Розвивати у студентів навички вивчаючого читання. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення та тексти, з використанням активної лексики з теми. Розвивати у студентів

навички монологічного та діалогічного мовлення.

Тема 2. Покупка одягу. Мода.

Мета: Навчити студентів аналізувати та узагальнювати отриману інформацію з теми «Покупка одягу. Мода». Студенти мають демонструвати вільне володіння тематичною лексикою, щоб бути в змозі обговорювати нові тенденції у моді, висловлювати та аргументувати свої уподобання щодо одягу. Студенти мають опанувати та консолідувати граматичний матеріал з тем: «Дієслово: часові форми. Модальні дієслова: have to, ought to, must, should. Складні дієслова (Phrasal Verbs). Вживання артикля з іменниками jeans”, “clothes”, “shorts». Удосконалювати навички вимови звуків, розвивати вміння аудіювання. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення та тексти, з використанням активної лексики з теми. Навчити студентів читати (з розумінням основного змісту прочитаного) англомовні газетні статті, присвячені моді. Навчити студентів писати твір-роздум на тему «Нові тенденції молодіжної моди». Розширювати соціокультурні знання студентів про історію одягу та моду.

Тема 3. Непродовольчі товари. Вибір подарунку.

Мета: Студенти мають оволодіти необхідними лексичним матеріалом з теми «Непродовольчі товари. Вибір подарунку» щоб бути в змозі обговорювати, як вони ходять по магазинах, купують одяг, вибирають подарунки. Студенти мають опанувати та консолідувати граматичний матеріал з тем: «Дієслово: часові форми. Модальні дієслова. Складні дієслова (Phrasal Verbs). Іменник. Присвійний відмінок». Удосконалювати навички вимови звуків, розвивати вміння аудіювання. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення та тексти, з використанням активної лексики з теми. Розвивати у студентів навички монологічного та діалогічного мовлення. Розвивати у студентів навички вивчаючого читання. Виховувати у студентів культуру спілкування англійською мовою, розуміння потреби оволодіння ІМ як засобом спілкування.

Тема 4. (у продовольчому магазині. Покупка продуктів харчування).

Мета: Студенти мають оволодіти необхідними лексичним матеріалом з теми «У продовольчому магазині» щоб бути в змозі обговорювати, як вони ходять по магазинах, купують продукти харчування. Студенти мають опанувати та консолідувати граматичний матеріал з тем: «Дієслово: часові форми. Модальні дієслова. Складні дієслова (Phrasal Verbs). Іменник. Категорія числа. Присвійний відмінок». Удосконалювати навички вимови звуків, розвивати вміння аудіювання. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення та тексти, з використанням активної лексики з теми. Розвивати у студентів навички монологічного та діалогічного мовлення. Розвивати у студентів навички вивчаючого читання. Виховувати у студентів культуру спілкування англійською мовою, розуміння потреби оволодіння ІМ як засобом спілкування.