Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РП осгв 3 оп.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
29.42 Mб
Скачать

9. Методи оцінювання

Тестування після вивчення кожного змістового модуля, захист виконаного лабораторно-практичних робіт, підсумкове тестування рівня набутих знань, практичних навичок і вмінь. Тести для підсумкового контролю рівня знань студентів з дисципліни приведено у додатках АБВГ.

Питома вага оцінки з кожного змістового модуля визначається з врахуванням обсягу та значення окремих тем у теоретичній та практичній підготовці студентів. Оцінювання за кожну тему встановлюється залежно від складності навчального матеріалу і часу, що відводиться на читання лекцій і проведення лабораторно-практичних робіт. За кожну правильно виконану і захищену лабораторно-практичну роботу студент може одержати З бали. Перевід з 5-ти бальної оцінки наступний: оцінка „відмінно" - 3 бали, „добре" - 2 бали, „задовільно" - 1 бал і „незадовільно"- 0 балів.

При оцінюванні лабораторно-практичних робіт враховується перевірка готовності студента до роботи (тестова перевірка), виконання самої роботи, оформлення звіту і теоретичні знання при захисті лабораторно-практичної роботи.

У процесі вивчення дисципліни «Мала механізація на присадибних і фермерських господарствах» використовуються наступні методи оцінювання навчальної роботи студента:

  • поточне тестування та опитування;

  • підсумкове тестування по кожному змістовому модулю;

  • оцінювання виконання ІНДЗ;

  • підсумковий контроль у вигляді письмовової роботи або усного опитування.

Підсумковий бал (за 100-бальної шкалою) з дисципліни «Мала механізація на присадибних і фермерських господарствах» визначається як середньозважена величина, в залежності від питомої ваги кожної складової залікового кредиту:

10. Розподіл балів, що присвоюються студенту

Модуль 1

(поточне тестування)

Модуль 2 (Поточне опитування)

Модуль 3 (Оцінка за ІНДЗ)

Модуль 4 (Підсумковий контроль)

Разом

Змістовий модуль 1

Змістовий модуль 2

24

12

24

20

20

100

Шкала оцінювання:

За шкалою Університету

За національною шкалою

За шкалою ECTS

90–100

відмінно

А (відмінно)

85-89

добре

В (дуже добре)

75–84

С (добре)

65–74

задовільно

D (задовільно)

60-64

Е (достатньо)

35–59

незадовільно

FX (незадовільно з можливістю повторного складання)

1–34

F (незадовільно з обов’язковим повторним курсом)

Мова викладання – дисципліна викладається українською мовою.

Структура залікового кредиту – Дисципліна « Мала механізація на присадибних і фермерських господарствах » має один заліковий кредит, який складається з чотирьох модулів і оцінюється в кількості 4 кредитів ЕСТS, які зараховуються студенту у випадку якщо підсумковий бал, одержаний як середнє зважене з чотирьох модулів, становить 60 балів і вище.

11. Методичне забезпечення

Опорні конспекти лекцій, інтерактивний комплекс навчально-методичного забезпечення дисципліни, роздаткові матеріали, навчальні таблиці, слайди відео ролики, моделі, фрагменти та натуральні моделі сільськогосподарських машин, навчальні посібники, методичні рекомендації до виконання практичних робіт та інша література.