Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВИКОНАВЧЕ ПРОВАДЖЕННЯ МОДУЛЬ.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
289.28 Кб
Скачать

220. Який загальний розмір усіх відрахувань під час кожної виплати заробітної плати, у тому числі в разі відрахування за кількома виконавчими документами?

не може перевищувати п’ятдесят відсотків заробітної плати, що має бути виплачена працівнику, у тому числі в разі відрахування за кількома виконавчими документами. 

221. Яка частина заробітку у всякому разі повинна бути збережена за працівником при відрахуванні зі заробітної плати за кількома виконавчими документами?

повинно бути збережено 50% процентівз аробітку.

222. У відповіді під котрим номером правильно вказано категорії справ, у яких суд допускає негайне виконання рішень?

суд допускає негайне виконання рішень у справах про:

 1) стягнення аліментів – у межах суми платежу за один місяць;

 2) присудження працівникові виплати заробітної плати, але не більше ніж за один місяць;

 3) відшкодування шкоди, завданої каліцтвом, іншим ушкодженням здоров´я або смертю фізичної особи, – у межах суми стягнення за один місяць;

 4) поновлення на роботі незаконно звільненого або переведеного на іншу роботу працівника;

 5) відібрання дитини і повернення її тому, з ким вона проживала;

 6) розкриття банком інформації, яка містить банківську таємницю, щодо юридичних та фізичних осіб.

 2. Суд, ухвалюючи рішення, може допустити негайне його виконання у разі стягнення всієї суми боргу при присудженні платежів, визначених пунктами 1, 2 і 3 частини першої цієї статті.

223. Який розмір відрахувань встановлено із заробітної плати при відбуванні виправних робіт і при стягненні аліментів на неповнолітніх дітей?

не може перевищувати 70 відсотків.

224. З яких видів виплат не допускаються відрахування за виконавчими документами? не допускаються відрахування з вихідної допомоги, компенсаційних та інших виплат, на які згідно із законодавством стягнення не звертається

1)забезпечити розроблення та запровадження з 2007 року у навчальних програмах для вищих юридичних навчальних закладів та юридичних факультетів вищих навчальних закладів спецкурсів із процедури виконавчого провадження та відповідної спеціалізації;Міністерство освіти і науки України, МіністерствоюстиціїУкраїниТермін-першийквартал2007року 2)організовуватидлядержавнихвиконавцівсемінарикруглістолитощо;МіністерствоюстиціїУкраїниТермінпостійно

3)забезпечити постійне інформування громадськості про стан виконання судових рішень, негативні наслідки їх невиконання.

226. На кого покладається запобігання та недопущення перетинання державного кордону України особами, яким згідно із законодавством не дозволяється в'їзд в Україну або яких тимчасово обмежено у праві виїзду з України?

на Державну прикордонну службу України.

227. Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень – це … ?

це комп’ютерна база даних, яка створена за допомогою автоматизованої системи і відповідно до якої здійснюється збирання, зберігання, захист, облік, пошук, узагальнення та надання відомостей про виконавчі дії.

228. У яких випадках видається кілька виконавчих листів?

кілька виконавчих листів видається за заявою стягувача, коли на підставі постановленого рішення належить передати майно, що є в кількох місцях, або коли рішення постановлено на користь кількох позивачів чи проти кількох відповідачів