Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВИКОНАВЧЕ ПРОВАДЖЕННЯ МОДУЛЬ.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
289.28 Кб
Скачать

147. Протягом строку, на який виконавче провадження зупинено, виконавчі дії … ?

протягом строку, на який виконавче провадження зупинено, виконавчі дії не провадяться.

148. Протягом строку, на який виконавче провадження зупинено, накладений державним виконавцем арешт на майно боржника, у тому числі на кошти на рахунках і вкладах боржника у банках та інших фінансових установах … ?

не знімається.

149. Після усунення обставин, які стали підставою для зупинення виконавчого провадження, державний виконавець протягом ….. з моменту, коли йому стало про це відомо, зобов'язаний своєю постановою поновити виконавче провадження за власною ініціативою або за заявою стягувача.

3-ох днів

150. Розшук боржника - фізичної особи, дитини, розшук транспортних засобів боржника здійснюють …

органи внутрішніх справ

151. Витрати виконавчого провадження здійснюються за рахунок коштів … ?

коштів Державного бюджету України та коштів виконавчого провадження, які використовуються у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

152. Основною інформаційною базою про здійснені виконавчі дії є : 

Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень (далі - Єдиний реєстр).

153. Правонаступництво у виконавчому провадженні можливе на таких стадіях:

правонаступництво можливе на всіх стадіях виконавчого провадження – змоменту відкриття виконавчого провадження до його закінчення.

154. З метою забезпечення провадження виконавчих дій …. може за погодженням з державним виконавцем внести на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби певну грошову суму для здійснення необхідних витрат або покриття їх частини----

стягувач

155. Після завершення виконавчого провадження авансовий внесок …

повністю повертається стягувачу

156. Авансовий внесок сторін та інших осіб на організацію та проведення виконавчих дій по вертається у … ?

157. Особі, яка потребує послуг перекладача, державний виконавець надає строк для його запрошення, але не більш як  

10 днів

158. Виплата стягувачу стягнутих сум готівкою або виплата стягнутих сум іншим особам, які не є стягувачами,

не допускається, крім виплати грошових сум заставодержателю, який не є стягувачем

159. Державний виконавець, який забезпечив своєчасне виконання виконавчого документа в повному обсязі, одержує винагороду в розмірі

160. Які часові межі правонаступництва у виконавчому провадженні?

161. Хто з цих державних органів здійснює керівництво органами державної виконавчої служби та контроль за їх діяльністю:

контроль за діяльністю працівників органів державної виконавчої служби здійснюють Міністерство юстиції України через Департамент державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, а Головне управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головні управління юстиції в областях, містах Києві та Севастополі - через відповідні управління державної виконавчої служби.

162. Державний виконавець підлягає обов'язковому державному страхуванню на суму … ?

163. Виконавчі провадження з великою кількістю документів формуються в

окремі томи з кількістю аркушів не більше 250 в кожному

164. Адміністратором Єдиного реєстру виконавчих проваджень є:

є державне підприємство "Національні інформаційні системи", яке має прямий доступ до комп'ютерної бази даних і відповідає за її створення, впровадження, матеріально-технічне та технологічне забезпечення, збереження і захист даних, що містяться в Єдиному реєстрі.

165. Вкажіть випадок, що є помилковим, не передбаченим нормами ЦПК, які регулюють порядок розгляду питань про тимчасове обмеження у праві виїзду громадян за межі України:

1)питання про тимчасове обмеження боржника - фізичної особи або керівника боржника - юридичної особи у праві виїзду за межі України при виконанні судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб) вирішується судом за місцезнаходженням органу державної виконавчої служби за поданням державного виконавця, погодженим з начальником відділу державної виконавчої служби.

2) суд негайно розглядає подання, зазначене в частині першій цієї статті, без виклику чи повідомлення сторін та інших заінтересованих осіб за участю державного виконавця.