Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВИКОНАВЧЕ ПРОВАДЖЕННЯ МОДУЛЬ.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
289.28 Кб
Скачать

76. Перевірка законності зведеного виконавчого провадження проводиться протягом … ?

5 робочих днів, після надходження витребуваного виконавчого провадження

77. Про відмову у відкритті виконавчого провадження за рішенням, що підлягає негайному виконанню, державний виконавець виносить постанову … ?

не пізніше наступного робочого дня з дня надходження виконавчого документа і не пізніше наступного дня надсилає її заявникові разом з виконавчим документом.

78. Постанова державного виконавця про відмову у відкритті виконавчого провадження … ?

затверджується начальником відповідного органу державної виконавчої служби, якому він безпосередньо підпорядкований, і не пізніше наступного дня надсилає її заявникові.

79. У разі невиконання боржником рішення майнового характеру у строк ………….. для самостійного його виконання, постановою державного виконавця з боржника стягується виконавчий збір у розмірі 10 відсотків суми, що підлягає стягненню, або вартості майна боржника, що підлягає передачі стягувачу за виконавчим документом.

встановлений

80. У разі невиконання боржником у передбачений законом строк рішення немайнового характеру виконавчий збір стягується в розмірі … ?

в розмірі 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з боржника – фізичної особи і в розмірі 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з боржника – юридичної особи

81. На підставі якого документа провадиться виконання рішення господарського суду?

виданого ним наказу, який є виконавчим документом

82. Кому видається наказ господарського суду?

наказ видається стягувачеві або надсилається йому після набрання судовим рішенням законної сили

83. Який процесуальний документ постановляє господарський суд за результатами розгляду заяви про виправлення помилки, допущеної при оформленні або видачі наказу, чи про визнання наказу таким, що не підлягає виконанню?

ухвала

84. Які темпоральні межі звернення стягувача або державного виконавця із заявою до господарського суду про видачу дубліката наказу?

до закінчення строку, встановленого для пред'явлення наказу до виконання

85. Чи може господарський суд при наявності обставин, що ускладнюють виконання рішення або роблять його неможливим, сам ініціювати розгляд питання про відстрочення або розстрочення виконання рішення, ухвали, постанови, зміну способу та порядку їх виконання?

так,Проте, вирішуючи питання про відстрочку чи розстрочку виконання рішення, зміну способу і порядку виконання рішення, господарський суд повинен враховувати матеріальні інтереси сторін, їх фінансовий стан, ступінь вини відповідача у виникненні спору, наявність інфляційних процесів у економіці держави та інші обставини справи, зокрема, щодо фізичної особи (громадянина) - тяжке захворювання її самої або членів її сім'ї, скрутний матеріальний стан, стосовно юридичної особи - наявну загрозу банкрутства, відсутність коштів на банківських рахунках і майна, на яке можливо було б звернути стягнення, щодо як фізичних, так і юридичних осіб - стихійне лихо, інші надзвичайні події