Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Lab6.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
489.47 Кб
Скачать

Просмотр эскизов - для різних типів файлів можна відображати ескізи - маленькі картинки для попереднього перегляду.

Быстрый просмотр - ця команда відкриває невелике вікно переглядача усередині Total Commander на місці однієї з файлових панелей. Швидкий перегляд файлів у цій версії Total Commander досить обмежений. Фактично тут використаний точно той же код, що при автономному запуску внутрішнього переглядача, так, що всі комбінації клавіш внутрішньої програми перегляду можуть використовуватися і при швидкому перегляді. Проте, для деяких типів файлів (наприклад, архівів) при швидкому перегляді передбачені додаткові можливості.

По имени – сортує файли та каталоги в активній панелі за алфавітом.

По типу – сортує файли та каталоги в активній панелі за розширенням по алфавіту.

По дате/времени - сортує файли та каталоги в активній панелі за датою та часом створення або копіювання на диск.

По размеру - сортує файли та каталоги в активній панелі за розміром.

Без сортировки – показує файли та каталоги в активній панелі в тому порядку, в якому вони були записані на диск.

В обратном порядке - сортує файли та каталоги в активній панелі за порядком, який протилежний тому, який був заданий до цього.

Все файлы - відображати в активній панелі всі файли без виключення.

Программы - відображати в активній панелі тільки програми.

Фильтр – дозволяє в активній панелі встановити фільтрацію файлів за груповими іменами або шаблоном.

Только выделенные файлы—показує в активній панелі тільки файли, які виділені.

Показать все файлы без каталогов – відображає усі файли в поточному каталозі і всіх його підкаталогах в одній панелі. Корисно при пошуку файлу, ім'я якого відомо, а каталог – ні.

Расположить панели одна над другой – панелі програми розташовуються зверху та знизу.

Показать размеры всех папок – в активній панелі показує розміри каталогів, час та дату створення, атрибути.

6.7. Підменю “Вкладки“містить команди для роботи з вкладками. Вкладки дозволяють швидко переключатися між декількома каталогами, окремо для лівої й правої панелі. Для кожної вкладки зберігаються такі установки, як порядок сортування, коротке/докладне представлення і поточна позиція курсору.

6.8. Підменю “Конфигурация“ містить основний діалог настроювання Total Commander. Більшість параметрів може бути змінене на одній зі сторінок цього діалогу.

Настройки – викликає на екран діалогове вікно (рис.6), у якому необхідно відібрати об'єкт налагоджування в лівій панелі та його параметри в правій.

Рис. 6. Вікно налагодження параметрів об'єктів.

Панель инструментов-- Переміщаючи файл на панель інструментів із натиснутою клавішею SHIFT, можна легко додавати кнопки на цю панель (рис. 7).

Рис. 7. Вікно налагодження панелі інструментів.

Запомнить позицию-- при виклику цього пункту меню зберігаються поточне положення й розмір вікна Total Commander. Також будуть збережені поточні розміри стовпчиків у файлових панелях. Положення зберігається окремо для кожної розподільчої здатності екрана.

Сохранить настройки --цією командою меню зберігаються поточні налагодження відображення файлів і відкриті каталоги, навіть якщо автозбереження відключене. Також при цьому зберігається поточний розмір і положення вікна Total Commander і розміри колонок у списках файлів. Положення зберігається окремо для кожної розподільчої здатності екрана.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]