Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2013r.docx
Скачиваний:
14
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
1.9 Mб
Скачать
  1. Оформлення розрахунково- пояснювальної записки

Розрахунково-пояснювальну записку, пишуть від руки (можна віддрукувати) чорнилом синього, чорного або фіолетового кольору на одній стороні листа формату А-4 (297x210 мм), що має рамку і основний напис за ДСТ 2.103-78 СПДС На першому текстовому Листі кожного розділу записки основний напис виконують за формою 3 (Додаток 4), а на всіх наступних - за формою 4 (Додаток 5). У графу (1) основного напису кожного розділу вписують шифр дипломного проекту, у якому вид документа (записка) позначається «0».

Текст записки поміщають на листі, залишаючи від рамки або основного напису наступні відстані: на початку рядків - 5 мм, наприкінці рядків - 3 мм, вгорі і внизу - 10 мм. Абзаци виділяють на відстані 1...15 мм. Шифр Times New Roman, розмір шифра 14, міжрядковий інтервал 1,5.

Нумерацію приймають наскрізну, починаючи з титульного листа, на якому номер сторінки не ставлять, як і не нумерують сторінки «Завдання на проектування». Текст розділяють на розділи і підрозділи, а при необхідності підрозділи - на пункти. Розділи нумерують арабськими цифрами з крапкою, а номер підрозділу повинний складатися з номера розділу і номера підрозділу, розділених крапкою. Якщо є ще і пункти, то через крапку нумерують пункт. Наприклад, 2. Технологічна частина. 2.2. Вибір варіанта технологічної схеми. 3.2.1. Технічна характеристика схеми. Між заголовком розділу і текстом залишають відстань близько 15 мм.

Наведені формули, таблиці і рисунки нумерують арабськими цифрами в межах розділів і їх номер повинен складатися з номера розділу і власного порядкового номера. У підпису рисунок перед його назвою слово «рисунок» скорочують до «рис.» Номер формули беруть у круглі дужки і проставляють праворуч від неї.

При зображенні таблиці спочатку пишуть «Таблиця» і ставлять її номер, потім з прописної букви пишуть найменування таблиці, а після цього наводять саму таблицю.

При посиланні в тексті на номер рисунка, таблиці або формули пишуть: Рис. 1.1;табл. 1.7; формула(1.2).

6. Вказівки до виконання окремих розділів

ПОЯСНЮВАЛЬНОЇ ЗАПИСКИ

6.1. Анотація

Середній обсяг реферату - не більше однієї сторінки рукописного тексту (ДСТ 7.9-77). У рефераті наводять коротку характеристику проекту, вказують особливості, новизну, наводять техніко-економічні показники, вказують кількість сторінок, рисунків, таблиць, використаних літературних джерел.

6.2. Зміст

Зміст звичайно складає не більше двох сторінок рукописного тексту. У ньому вказують послідовність розташування тих чи інших розділів, підрозділів; перераховують їх у тому ж порядку і формулюють так само, як у тексті записки.

6.3. Вступ

Обсяг тексту не більше 4 сторінок. У вступі слід викласти стан і значення галузі у світлі рішення соціальних завдань; основні шляхи розвитку комбікормової промисловості і зміцнення її матеріально-технічної бази.

6.4 Техніко-економічне обґрунтування

Обсяг і зміст даного розділу, а також розділу «Техніко-економічні показники» визначені методичними вказівками кафедри «Організації підприємств», і виконуються студентами дипломниками при консультації викладачів - зазначеної кафедри .

6.5. Технологічна частина

Технологічна частина проекту - один з головних етапів, у якому розробляють перелік питань, спираючись на новітні досягнення вітчизняної і закордонної технології, науки і техніки: характеристика сировини і складання рецептів комбікормів, схему технологічного процесу, розрахунок і підбір технологічного устаткування, вибір варіанта і визначення габаритних розмірів підприємства, комунікацію, технохімічний контроль.

Інженерні вирішення реконструкції можуть зводитися не тільки до використання резервів виробництва але і модернізації, заміни морально застарілого обладнання, удосконалення технологій, інтенсифікації введеня нових технологічних ліній в зв’язку з використанням нових видів сировини, розширення асортименту готової продукції, підвищення її якості, покращення умов праці.

Технологічна схема відображає суттєвість і послідовність виробничих операцій і процесів, передбачених в дипломному та курсовому проекті, вибір технологічного і транспортного обладнання і є важливою частиною проекту. При відображенні технологічних схем потрібно користуватися умовними зображеннями машин, наведеними у додатку 2. При розробці технологічної частини курсового проекту студент повинен врахувати передовий досвід, досягнення науки і техніки, як вітчизняної так і законодавчої.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]