Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kursova_BO_2013.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
275.97 Кб
Скачать

37

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ

ЗАПОРІЗЬКИЙ ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ЗАТВЕРДЖУЮ

Проректор

________

Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни"банківська система"

для студентів денної та заочної форми навчання напряму:

6.030508 “Фінанси і кредит”

Запоріжжя

2013

Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Банківська система» для студентів денної та заочної форми навчання напряму 6.030508 “Фінанси і кредит”/ укладач к.е.н., доц. Абубекерова А.З.. – Запоріжжя: ЗІЕІТ, 2013. – 36 с.

Укладач:

к.е.н., доц. Абубекерова Альбіна Загітовна

Ухвалена на засіданні кафедри фінансів

Протокол № __________________

від "30" серпня 2013 р.

Зав. кафедрою ______________

д.э.н., проф. Метеленко Н.Г.

ЗМІСТ

  1. ЗНАЧЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ У ПІДГОТОВЦІ КВАЛІФІКОВАНИХ СПЕЦІАЛІСТІВ ЕКОНОМІЧНОГО ПРОФІЛЮ....................................................4

  1. ПОРЯДОК ФОРМУВАННЯ ТА ЗАКРІПЛЕННЯ ТЕМ КУРСОВИХ РОБІТ ...4

  2. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИКОНАННЯ СТУДЕНТАМИ КУРСОВОЇ РОБОТИ ............5

  3. КЕРІВНИЦТВО ТА КОНТРОЛЬ ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ .......15

5.ЗМІСТ ТА ОБСЯГ КУРСОВИХ РОБІТ ...............................................................15

6. РЕЦЕНЗУВАННЯ ТА ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ .............................................16

7. ЗМІСТ КУРСОВИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІНИ, ЩО РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ....17

8. ЛІТЕРАТУРА .......................................................................................................................23

9. ДОДАТКИ .............................................................................................................................27

1. Значення курсової роботи у підготовці кваліфікованих спеціалістів економічного профілю

Дисципліна «Банківська система» у відповідності з навчальним планом вивчається на IV курсі та входить до циклу фундаментальних дисциплін. У процесі вивчення даної дисципліни, що набула нового змісту у зв’язку з переходом економіки на ринкові умови господарювання, студенти повинні оволодіти методами, прийомами та технікою аналізу банківських операцій.

Курсова робота по дисципліні «Банківська система» – необхідна ланка у підготовці спеціалістів економічного профілю до майбутньої самостійної практичної діяльності. Згідно навчального плану ця курсова робота виконується у VII семестрі та завершує процес вивчення даної дисципліни. У результаті виконання курсової роботи студенти систематизують та поглиблюють знання не тільки по даній дисципліні, але і по іншим дисциплінам економічного напряму.

Виконання курсової роботи розвиває у студентів логіку економічного мислення, дозволяє проявити творчі здібності при аналізу банківських операцій, розвиває навички самостійної роботи з літературою, первинними документами, законодавчою базою, внутрішніми нормативними документами банківської установи, що аналізується.

Таким чином, курсова робота допомагає розвитку у студентів навичок самостійної дослідної роботи, виховує організованість, ініціативу, старанність.

2. Порядок формування та закріплення тем курсових робіт

Тематика курсових робіт з дисципліни «Банківська система» розробляється викладачами кафедри та затверджується щорічно на засіданні кафедри. Перелік затверджених тем надається студентам для ознайомлення. Кожна з тем курсових робіт повинна бути виконана на матеріалах діючих банківських установ.

Зміни і доповнення у назву теми, у зміст та таблиці може вносити викладач – керівник курсової роботи у відповідності зі специфікою роботи банківської установи. Тематика курсових робіт повинна бути актуальною, допомагати удосконаленню діяльності банківської установи та підвищенню ефективності її роботи.

Студентам надається право самостійно вибрати тему, обов’язково узгодити її з викладачем – керівником з метою виключити дублювання тем, більш повно врахувати здібності та індивідуальні можливості кожного студента, базу його практики та ін. Не слід допускати виконання декількома студентами курсових робіт на одну й ту ж тему, по матеріалам однієї установи.

Після узгодження та затвердження тем викладач – керівник видає кожному студенту індивідуальне завдання по виконанню роботи (Додаток А).

Тематика курсових робот наведена у Додатку Б.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]