Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kursova_BO_2013.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
275.97 Кб
Скачать

Графік виконання курсової роботи

№ п/п

Етапи роботи

Термін виконання

1

2

3

1

Розподіл тем та їх закріплення

1 тиждень семестру

2

Отримання завдання для курсової роботи та його роз’яснення

1-2 тиждень

3

Складання огляду літератури по темі

3 – 4 тиждень

4

Складання плану та його узгодження з керівником

5 тиждень

5

Збір та підготовка практичного матеріалу для виконання курсової роботи

Збір під час вироб-ничої практики

6

Складання макетів аналітичних таблиць та узгодження їх з керівником

6 - 7 тиждень

7

Обробка практичного матеріалу та виконання курсової роботи

8 - 12 тиждень

8

Оформлення, здача роботи на рецензування та захист курсової роботи

13 тиждень

На основі вивчених літературних джерел студент повинен сформулювати мету та задачі курсової роботи, визначити методи аналізу, які будуть використані при виконанні роботи, скласти план роботи. Самостійна робота студента над курсовою роботою повинна направлятись та контролюватись керівником курсової роботи.

4. Керівництво та контроль виконання курсової роботи

Робота зі студентами у період виконання курсової роботи будується у відповідності з графіком та завданням по підготовці курсової роботи. Викладач – керівник курсової роботи розробляє графік консультацій по курсовим роботам, який доводить до студентів. Доцільно проводити консультації по курсовим роботам не менше ніж один раз на тиждень. Керівник повинен допомагати у підборі практичного матеріалу для виконання курсових робіт під час проходження практики студентами.

Викладач – керівник повинен контролювати виконання графіку підготовки курсової роботи, у випадку відставання від графіку, студент повинен надати відповідні пояснення. Керівник регулярно інформує кафедру про виконання студентами курсових робіт.

5. Зміст та обсяг курсових робіт

Курсова робота складається з трьох частин: вступу, основної частини, висновків та пропозицій. Кожна частина повинна бути названа. Основна частина поділяється на окремі питання (пункти).

У вступі студент повинен стисло викласти значення проблеми, якій присвячена курсова робота, ступінь її розкриття у літературі, сформулювати об’єкт, предмет, мету, задачі та методи дослідження, що будуть використані при написанні курсової роботи. Обсяг не повинен бути більше ніж 2 – 3 сторінки машинописного тексту.

Основна частина.

Перший розділи курсової роботи повинні відображати теоретичні питання, відображати сутність проблеми, яка вивчається, задачі та методику аналізу. Вони виконуються на основі літературних джерел. Їх обсяг не повинен бути більше ніж 20 – 25 сторінок машинописного тексту.

Другим розділом є виконана на основі практичного матеріалу стисла організаційно – економічна характеристика банку, на матеріалах якого виконується курсова робота. У даному розділі необхідно відобразити порядок та історію утворення підприємства, його організаційно – правову форму та форму власності, організаційну структуру та структуру управління, законодавчо – нормативну базу регулювання діяльності, надати характеристику операцій та послуг, що надаються, проаналізувати показники обсягу та якості роботи за останні 2 – 3 роки.

На базі практичного матеріалу розглядається одна проблема з курсу «Банківська система». У процесі оцінки та аналізу практичного матеріалу виявляється і підсумовується позитивний досвід, виявляються недоліки у роботі та фактори, що їх викликали, оцінюються результати діяльності, виявляються резерви підвищення ефективності діяльності. Обсяг даного розділу не повинен бути більше ніж 20 – 25 сторінок машинописного тексту.

У висновках та пропозиціях відображається стислий підсумок проведеного дослідження та конкретні пропозиції з підвищенню ефективності функціонування банківської установи у відповідності з напрямом теми курсової роботи, що була обрана. Обсяг даної частини курсової роботи (висновки та пропозиції) не повинен бути більше ніж 3 – 4 сторінки машинописного тексту.

При виконанні курсової роботи доцільно використовувати інформацію, що відображає фінансово – господарську діяльність банку не менше ніж за два останні роки. Дані повинні бути підтверджені бухгатерською, статистичною, оперативною звітністю. До таблиць повинні бути наведені розрахунки. Всі аналітичні розрахунки та матеріали таблиць повинні завершуватись відповідними висновками.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]