Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
PRAKTIKA_4_KURS.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
2.09 Mб
Скачать

1.6 Діяльність компанії

Проектування

  • Гідроенергетичні і водогосподарські об'єкти

  • Судопропускного споруди (шлюзи)

  • Схеми комплексного використання і охорони водних ресурсів

  • Споруди водопостачання й каналізації

  • Регулювання русел річок і захисні споруди від підтоплення

  • Вітрові електричні станції

  • Хвостосховища

  • Електропостачання, автоматизація і зв'язок об'єктів проектування

  • Об'єкти промислового і цивільного будівництва

  • Інженерна підготовка території, організація будівництва

  • Огляд діяльності

Інженерні винаходи

  • інженерно-геологічні

гідрогеологічні

  • топографо-геодезичні

  • гідрологічні, гідрометричні

  • Технічна допомога та консультаційні послуги

  • Інжинірингові послуги

  • Авторський нагляд за будівництвом

  • Технічна координація опрацювання та постачання технологічного обладнання

  • Участь у розробках програм, схем, стратегій, нормативних документів

  • Системи безпеки

  • Екологія

1.7 Обов’язки компанії

Обов'язки :

1. Утворити Міжвідомчі комісії з обстеження технічного стану гідротехнічних споруд:

1.1. Київської ГЕС та ГАЕС;

1.2. Канівської ГЕС;

1.3. Кременчуцької ГЕС;

1.4. Дніпродзержинської ГЕС,;

1.5. Дніпровської ГЕС;

1.6. Каховської ГЕС;

1.7. Дністровської ГЕС-1;

1.8. Дністровської ГЕС-2;

1.9. Дністровської ГАЕС.

2. Департаменту з питань функціонування та реформування електроенергетичного сектора, вищезазначеним комісіям забезпечити:

2.1. Виконання Графіка обстеження гідротехнічних споруд та механічного обладнання гідроелектростанцій ПАТ «Укргідроенерго» у термін з 2 червня по 31 липня 2014 року.

2.2. Обстеження гідротехнічних споруд і обладнання гідроелектростанцій виконати у порядку та обсязі, визначеними нормативними документами ГКД 34.03.106-2003 «Безпека гідротехнічних споруд і гідромеханічного обладнання електростанцій. Положення про галузеву систему нагляду» та ГКД 34.21.342-2003 «Типова технічна програма обстеження гідротехнічних споруд та гідромеханічного обладнання електростанцій».

2.3. Надати для затвердження до Міненерговугілля акти обстежень гідротехнічних споруд і обладнання з висновками стосовно можливості подальшої і безпечної експлуатації, а також заходами підвищення надійності функціонування гідротехнічних споруд.

3. ПАТ «Укргідроенерго» (Сирота І.Г.) на час виконання обстежень забезпечити комісії транспортом, відповідною технічною документацією, а також створити умови для доступу членів комісій на гідротехнічні споруди та обладнання, що підлягають обстеженню згідно з укладеними угодами з організаціями-учасниками.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Улиду В.Ю.

Розділ 2

2.1 Державне підприємство Укрдіпродор

Державне підприємство «Укрдіпродор» входить до складу Державної служби автомобільних доріг України «Укравтодор» і є головною проектною організацією в дорожній галузі.

 За внесок у розвиток і вдосконалення дорожнього господарства країни трудовий колектив інституту «Укрдіпродор» нагороджено Почесною грамотою Кабінету міністрів України. 

За 65 років існування інституту його колективом виконано значний обсяг проектно-вишукувальних робіт, направлених на розвиток і удосконалення дорожнього господарства України. 

Інститут координує технічні напрямки  у області дорожнього і мостового проектування на Україні, надає технічну і методичну допомогу організаціям, які виконують дорожнє будівництво, вивчає і узагальнює передовий вітчизняний і закордонний досвід проектування автомобільних доріг, мостів, промислових підприємств дорожнього господарства.

За роки існування за проектами інституту побудовано і реконструйовано близько 145 тис. км автомобільних доріг, сотні великих  і середніх мостів, багато промислових підприємств і виробничих баз дорожніх організацій, десятки великих автотранспортних підприємств.

За рік розробляється документації приблизно на 700 об'єктів, зокрема на будівництво – 200 об'єктів, капітальний і середній ремонти – 500 об'єктів.

Роботи виконуються на підставі державних ліцензій України:

- Ліцензія № 556684 на будівельну діяльність (інженерні і геологічні дослідження, проектні роботи, розробку документації), видана

Державним комітетом України з будівництва і архітектури;

- Ліцензія № 078439 на виконання топографо-геологічних і топографічних робіт, видана Міністерством екології і природних ресурсів України;

- Ліцензія № 556465 на пошук (розвідку) корисних копалин, видана Міністерством екології і природних ресурсів України;

 - Ліцензія № 349262 на проведення землевпоряджувальних робіт, видана Державним комітетом України із земельних ресурсів;

 - Ліцензія № 632544 на проектування, монтаж і технічне обслуговування засобів протипожежного захисту, видана Державним Департаментом пожежної безпеки МНС України;

- Ліцензія № 842042 на виконання пасажирських і вантажних перевезень, видана Міністерством транспорту України.

- Ліцензія № 842042 на виконання пасажирських і вантажних перевезень, видана Міністерством транспорту України.

У інституті розроблена, упроваджена і функціонує система менеджменту якості відповідно до вимог DIN EN ISO 9001:2000, про що свідчить виданий суспільством по сертифікації TUV NORD CERT GmbH&CO.KG, сертифікат № 781006917-0.

Наявність сертифікату свідчить про те, що інститут здатний забезпечити стабільність якості проектної продукції і може служити гарантом для інвестиційних компаній в наданні вагомої інвестиційної підтримки інституту.

Наявність сертифікату зобов'язує кожного працівника знайти своє місце в системі управління якістю, змінює його свідомість у відношенні до якості виконуваних виробничих функцій, стимулює бажання працювати на якісно новому рівні, чіткому виконанні процесів, описаних в документах системи управління якістю.

Наявність сертифікату дозволяє підвищити конкурентоспроможність інституту при участі в тендерах і отриманні замовлень, підвищити довіру з боку замовника і іміджу інституту, забезпечити якість на всіх етапах проектування, створити базу для поліпшення діяльності інституту в рамках системи управління якістю.

Інститут складається з 23 підрозділів, що розміщуються майже у всіх регіонах України.

Об'єктами господарської діяльності інституту є:

- автомагістралі, автомобільні дороги різних категорій;

- мостові споруди (мости, шляхопроводи, естакади); - транспортні розв'язки, перетини, примикання; - виробничі бази будівельних організацій; - комплекси дорожньо-експлуатаційних і автотранспортних служб; - виробничі і цивільні будівлі і споруди;

- інженерна інфраструктура;

- проти деформаційні споруди.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]