Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Gotovy_zvit.doc
Скачиваний:
31
Добавлен:
19.03.2016
Размер:
317.95 Кб
Скачать

Висновок

Проходження виробничої – ремонтної практики на господарстві ТОВ «Компанія ФАРМКО» дозволила мені закріпити та поглибити мої знання та практичні навички по технології, економіці та організації проведення ремонтного виробництва на базі господарства агропромислового комплексу. Під час проходження практики я ознайомився з метою діяльності господарства, з технологією та методами організації проведення ремонту сільськогосподарської техніки та обладнання, яка була в наявності господарстві, а саме тракторів, автомобілів, комбайнів, сільськогосподарських машин. Мною було виконане індивідуальне завдання на тему: Проектування технологічного процесу ремонту вала середнього комбайна КС – 6Б, виконаного в майстерні ТОВ «Компанія ФАРМКО», з виконанням якого я поглибив свої знання в області розрахунків.

З вище сказаного, я вважаю, що проходження виробничої практики є важливою та невід’ємною частиною процесу навчання, оскільки знання, які ми отримуємо в академії, необхідно закріплювати на практиці. Наукові знання і практичні вміння є найголовнішими та найнеобхіднішими якостями інженера – механіка.

Використана література

  1. Ремонт машин /О.І. Сідашенко, О.А. Науменко, А.Я. Полінський К.: Урожай, 1994. – 400 с.

  2. Техническое обслуживание и ремонт машин / П.В. Лауш, Н.В. Власенко – К.: Вища школа, 1989. – 351 с.

  3. Сидашенко А.И. и др. Ремонт машин и оборудования животноводческих ферм и комплексов / Конспект лекцій – Харьков, ХНТУСХ, 1999 – 55 с.

  4. Ремонт сільськогосподарської техніки: Довідник. // за редакцією О.І. Сідашенко, О.А. Науменка. – К.: Урожай, 1992. – 304 с.

  5. Техническое обслуживание и ремонт тракторов Т-150, Т-150 К различных модификаций с двигателями СМД, ЯМЗ, ДОЙТЦ. Учебное пособие. / Под ред. А.И. Сидашенко, А.А. Науменко. Харьков: Украгрозапчасть, 2004. – 380 с.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]