Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zvit_1_1.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
30.10.2018
Размер:
394.75 Кб
Скачать

Слюсаpно-складальна дiльниця

У данiй дiльницi пpоводиться pубка, доводка, доопрацювання заготовок, а також збиpання i комплектацiя деталей, рихтування зваpних з'єднань за допомогою тpьох валикової машини. Для зваpювання деталей використовується дугове (pучне та автоматичне), аpгонне зваpювання. Для доводки та доопрацювання викоpистовують свердлильні (веpтикальнi та pадiальнi)та слюсаpнi веpстати.

Пiсля кожної операції деталь пpед'являється ВТК. Вимipювання пpоводяться за допомогою штангенциpкулiв, мiкpометpiв, нутpомipiв, iндикатоpiв, скоб.

Електромонтажне відділення. Виконується збірка електрообладнання готової продукції.

Iнструментальна дільниця.

В iнстpументальнiй дiльницi пpоводиться заточування piзцiв, фpез, свердел та іншого piжучого iнстpументу з витpимкою їх геометpичних паpаметpiв за допомогою заточних веpстатiв.

Ват „Чернігівавтодеталь”

Історія заснування та розвитку заводу.

Історія підприємства починається в 1967 році, коли був затверджений проект на будівництво в місті Чернігові заводу-філіалу по виготовленню запчастин Горьківського об’єднання ГАЗ.

Днем заснування заводу ЗАЗ визначається 29 червня 1973 року. Тоді була введена перша лінія кувального цеху потужністю 42 тис. тонн на рік. У 1975 році завод почав виготовляти передні вісі і задні мости для автомобілів ГАЗ-51 і ГАЗ-52. Далі підприємство розвивалось шляхом освоєння нових потужностей, росту обсягів виробництва, вдосконалення технологічних процесів.

В січні 1986 року, після технічного переозброєння і реконструкції на головний конвеєр гіганту вітчизняного автомобілебудування – „ГАЗ”, завод почав постачати нову продукцію – карданні вали, а на протязі подальших років освоїв виробництво карданних валів і деталей до всього модельного ряду „ГАЗ” і „РАФ”.

Сьогодні ВАТ „Чернігівавтодатель” – самостійне машинобудівельне підприємство по виготовленню вузлів і деталей до автомобілів „ГАЗ”, „ВАЗ”, „УАЗ”, „ЗИЛ”, „МАЗ”, „КаМАЗ”, автобусів „ПАЗ” і „ЛіАЗ”, тракторів „МТЗ”, сільськогосподарської техніки, а також карданних валів до трамваїв, тролейбусів, залізничного транспорту і ремонту карданних валів автомобілів вітчизняного і зарубіжного виробництва.

Сучасні виробничі потужності, висококваліфікований персонал, великий досвід дозволяють сьогодні ВАТ „Чернігівавтодеталь” виробляти продукцію високої якості і співпрацювати з підприємствами Німеччини, Білорусії та Росії.

Продукція виготовляється в контрольованих умовах встановлених системою менеджменту якості, яка функціонує у відповідності з вимогами ISO 9001 і сертифікованої VQI (сертифікат № 87904 від 21. 09. 2001 року).

На VIII міжнародному Автосалоні „SIA 2000” підприємство відзначено дипломом „ За високоякісну продукцію Українського виробника”. За підсумками 2000 року ВАТ „Чернігівавтодеталь” знаходилася на 22 місці в рейтингу ТОП-100, як одне з кращих підприємств України. А в листопаді 2001 року завод одержав почесний Диплом Держстандарту України „ За досягнення в області якості”.

Виробничі потужності і технічні можливості сьогодні спроможні задовольнити попит на різноманітну освоєну продукцію, а також в максимально короткий період забезпечити виробництво принципово нової продукції.

Взагалі, продукція ВАТ „Чернігівавтодеталь” відрізняється якістю та надійністю.

Товари та послуги представляємі

ВАТ „Чернігівавтодеталь

Інструментальний цех

  1. Виготовлення деталей та запчастин по ескізам замовника.

  2. Заточення побутових ріжучих інструментів

  3. Токарні, фрезерні роботи, а також роботи по шліфуванню, гравіруванню і зварюванню.

Енергосилова дільниця

  1. Капітальний ремонт електродвигунів, котушок, трансформаторів для побутових потреб.

  2. Виготовлення однофазних зварювальних трансформаторів та різних електропристроїв для автомобіля.

Механоскладальний цех

  1. Виготовлення та ремонт карданних валів, шарнірів за зразками замовника для різни типів автомобілів.

  2. Балансування карданних валів для автомобілів виробництва різних країн.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]