Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Робпрог_БС_2010.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
25.11.2018
Размер:
227.33 Кб
Скачать

Критерії оцінювання реферативних робіт

Однією з форм самостійної роботи студентів є написання реферату. Реферат - це короткий виклад в письмовій формі наукової праці студента, який допомагає глибше вивчити і закріпити теоретичні знання з тем навчальної дисципліни.

Оцінювання реферативних робіт здійснюється за п'ятибальною шкалою.

  1. "Відмінно" - студент володіє проблематикою реферату, здійснює самостійний аналіз опрацьованого матеріалу, використовує широке коло наукових праць, і його реферативна робота відповідає всім вимогам щодо оформлення. При захисті реферату демонструє обґрунтовані, глибокі та теоретично правильні відповіді на поставлені питання.

  2. "Добре" - студент володіє знанням матеріалу на рівні п.1, але допускає певні неточності у трактуванні окремих проблем і досить лаконічно узагальнює теоретичний матеріал. В роботі спостерігаються незначні недоліки щодо її оформлення. При захисті допускає незначні помилки у формулюванні термінів і категорій, проте за допомогою викладача він швидко орієнтується і знаходить правильні відповіді.

  3. "Задовільно" - студент орієнтується в тематиці роботи, але не може чітко зробити висновки. Оформлення реферату не відповідає вимогам. При захисті студент дає на всі питання малообгрунтовані, неповні відповіді і лише з допомогою викладача може виправити допущені помилки.

  4. "Незадовільно" - студент не орієнтується в проблемі теми реферату, показав незадовільну теоретичну підготовку. При захисті дає неправильні відповіді, допускається грубих помилок і не може їх виправити.