Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
10_Курсова_ГК.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
01.12.2018
Размер:
175.1 Кб
Скачать

I розділ

У першому розділі розглядаються теоретичні питання з обраної теми. Необхідно показати економічну природу теми дослідження, її народногосподарське значення. Визначити сутність проблеми, її значення в організації сфери грошей та кредиту. Проаналізувати публікації в науковій і періодичній літературі по даній темі, викласти свою точку зору на розглянуті питання. Особливу увагу слід приділяти останнім публікаціям по темі дослідження. Обов’язковим є оцінка законодавчого та нормативного поля по проблемі дослідження. У цьому розділі студент повинен показати вміння рецензувати і узагальнювати теоретичні матеріали. Матеріали розділу повинні містити в собі основні цифрові дані, які характеризують об’єкт дослідження. Обов’язковим є посилання на використану літературу, цитати, ідеї, іншу інформацію, яка використана в роботі. Обсяг розділу 10 - 12 сторінок.

II розділ

Другий розділ курсової роботи носить описово-аналітичний характер, і в залежності від теми дослідження присвячений організації та аналізу, як показників грошово-кредитної сфери, так і фінансової діяльності реального сектору економіки, а також стан та тенденції загальнодержавних, макроекономічних показників: динаміки ВВП, рівня інфляції, монетарних показників, стан розвитку окремих секторів економіки. Студент повинен показати вміння оцінювати взаємний вплив загальнодержавних показників, та показників окремих секторів економіки, а також характер та ступінь впливу окремих регулюючих заходів держави на діяльність об’єкту дослідження.

Обсяг розділу 12 - 15 сторінок.

III розділ

В розділі обов’язково на базі проведених розрахунків повинні бути сформульовані конкретні пропозиції і рекомендації по вдосконаленню діяльності об’єкту дослідження по розглянутому питанню. Третій розділ курсової роботи повинен обґрунтовувати шляхи вирішення розкритих або виявлених проблем, в залежності від теми дослідження присвяченій грошово-кредитній сфері, зокрема організації та аналізу як показників фінансової діяльності реального сектору економіки, так і стан та тенденції загальнодержавних, макроекономічних показників: динаміки ВВП, рівня інфляції, монетарних показників, стан розвитку окремих секторів економіки.

Тут же необхідно визначити виявлені резерви підвищення ефективності діяльності об’єкту дослідження та економічний ефект від випровадження запропонованих заходів.

Обсяг розділу 10 - 12 сторінок.

ВИСНОВКИ

У висновку в короткій формі приводяться найбільш обґрунтовані висновки і пропозиції, направлені на покращення функціонування об’єкту дослідження. Обсяг висновків – 2-3 сторінки.

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

До списку використаних джерел вносяться всі використані при написанні роботи джерела інформації: законодавчі та нормативні акти, підручники, навчальні посібники, періодичні видання. Джерела інформації подаються в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або заголовків.

Кожне джерело нумерується і записується із абзацу. Після номера, записаного арабськими цифрами, ставиться крапка і пишуться дані про літературне джерело: прізвище автора, його ініціали, назву джерела, місце видання, видавництво, рік видання, том, кількість сторінок. Приклад оформлення списку використаних джерел приведено в додатку Е.

ДОДАТКИ

До додатків може бути віднесений допоміжний матеріал, який був використаний в роботі але не відображений в тексті. Це можуть бути зокрема: таблиці, рисунки, звітні документи підприємств (обов’язково заповнені), інші матеріали. Як правило в додаток відносяться інформативні та ілюстративні матеріали, які займають повну сторінку, або повторюються по формі. Додатки слід позначати великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь.