Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Л_тня педагогычна практика 3 курс 10 шр.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
13.09.2019
Размер:
197.12 Кб
Скачать

Критерії оцінювання рівня відповідності звітної документації

15 – 20 балів - А - «5» - відмінно: звітна документація має чітку структуру, якісно оформлена. В ній представлено всі завдання практики, що потребували письмово звіту. Представлений щоденник педагогічної практики, в якому відображена діяльність студента кожного дня. Наявний аналіз програми, за якою працює позашкільний оздоровчий заклад. Розроблені конспекти заходів. Наявний відеозапис чи слайд-презентація за наслідками практики. Усі матеріали з практики естетично оформленні та підписані.

10 – 15 балів -В- «4» - дуже добре: звітна документація має чітку структуру, якісно оформлена. В ній представлено всі завдання практики, що потребували письмово звіту. Представлений щоденник педагогічної практики, в якому відображена діяльність студента кожного дня. Наявний аналіз програми, за якою працює позашкільний оздоровчий заклад. Розроблені конспекти заходів, але вони мають певні недоліки.. Наявний відеозапис чи слайд-презентація наслідками практики. Наочний матеріал відповідає основним вимогам, але має певні недоліки. Всі матеріали з практики естетично оформленні та підписані, подано вчасно на перевірку.

5 – 10 балів – С – «4» - добре: звітна документація має чітку структуру, якісно оформлена. В ній представлено всі завдання практики, що потребували письмово звіту. Представлений щоденник педагогічної практики, в якому відображена діяльність студента кожного дня. Наявний аналіз програми, за якою працює позашкільний оздоровчий заклад. Розроблені конспекти заходів маю певні недоліки та частково відповідають перспективному плану роботи. Всі матеріали з практики естетично оформленні та підписані, подано вчасно на перевірку.

2 – 5 бали - Е - «З» задовільно: звітна документація не має чіткої структури, неякісно оформлена. В ній представлено не всі завдання практики, що потребували письмово звіту. Не представлено відеозапису чи слайд-презентації за наслідками практики. Конспекти заходів не відповідають перспективному плану роботи. Спостерігається порушення логіки викладу матеріалу в конспектах заходах. Всі матеріали практики підписані та подані на перевірку не вчасно.

1-2 балів - 1-Х - «2» - незадовільно: потрібно повторне виконання чотирьох завдань.

Штрафні санкції - (знімається до - 5 балів): відсутність на настановчій та підсумковій конференціях, відсутність на практиці студента з неповажної причини, відсутність конспектів заходів, невчасна здача звітної документації.

Критерії оцінювання сценарію виховного заходу

Вид роботи

Кількість балів

Критерії оцінювання

Проведення позакласного виховного заходу

0-20

«20»

  • актуальність та доцільність теми заходу його змістовність;

  • висока організованість та належний рівень естетичного та музичного оформлення;

  • детальність звіту (сценарій, фото, музичний і наочний матеріали, аудіозаписи);

«15»

  • значимість тематики та змісту;

  • оптимальний рівень організації та естетичного та музичного оформлення;

  • конструктивний характер звіту (сценарій, наявні музичні матеріали, аудіозаписи);

«10»

  • неактуальність теми та змісту;

  • допустимий рівень організації, музично-естетичного оформлення заходу;

  • формальний характер звіту;

«5»

  • недоцільність тематики, поверхневий характер змісту;

  • некерований характер перебігу заходу, неадекватність музично-естетичного оформлення;

  • уривчастий характер звіту, відсутність матеріалів;

«0»

  • відсутність інформації про проведення позакласного заходу.