Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
wurobnucha_praktuka_ред.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
20.09.2019
Размер:
151.04 Кб
Скачать

6. Вимого до звіту про практику

У результаті проходження практики студент повинен скласти та оформити звіт (українською мовою). Звіт виконується чорним чорнилом або чорною пастою на папері формату А4 з полями ліворуч – 25 мм, праворуч – 10 мм, зверху і знизу – по 20 мм. При використанні ПК звіт друкують на аркушах формату А4 із вказаними вище полями. Текст звіту має бути відформатовано таким чином: шрифт Timens New Roman, кегль 14 через 1,5 інтервали. Абзацні відступи – 3 – 5 знаків. Заголовки та підзаголовки друкуються по центу напівжирним шрифтом. Звіт обов’язково повинен мати титульну сторінку, зміст, основний текст, список використаної літератури. У звіті обов’язково проводиться наскрізна нумерація сторінок. Об’єм виконаної роботи становить 60-80 сторінок.

Текстова частина звіту повинна відповідати вимогам розділу 5.

До звіту обов’язково включають графічну частину. До наведених апаратурно-технологічних схем та схем розташування основного технологічного устаткування у виробничих цехах обов’язково додаються специфікації та експлікації, виконані згідно з правилами технічного креслення.

Звіт з практики перевіряє та підписує керівник практики від підприємства. Його підпис засвідчується печаткою даного підприємства.

7. Оцінювання результатів практики

Захист практики маже відбуватись на підприємстві комісії, до складу якої входять керівники практики від підприємства та університету. Під час здачі звіту в умовах підприємства обов’язково складається акт здачі-приймання звітів (див. додаток 1).

Керівник практики від підприємства перевіряє і підписує щоденники та звіти студентів, на кожного студента складає характеристику та підписує її.

Повернувшись до університету, студенти зобов’язані протягом двох-трьох днів здати керівнику практики від кафедри оформлений звіт, виконане та оформлене індивідуальне завдання та щоденник з практики, щоб він мав змогу ретельно перевірити його перед захистом, для більш об’єктивного оцінювання знань студента.

Захист практики відбувається протягом не пізніше 10 календарних днів у присутності комісії згідно з оголошеним графіком. Студент захищає практику тільки тій комісії, до складу якої входить його керівник. В окремих випадках це питання вирішує завідувач кафедри. До захисту звітів з практики допускаються лише ті студенти які попередньо представляли свій звіт на його перевірку керівнику. Залік з практики проводиться за білетами, що включають у себе 3-4 питання з програми практики з метою комплексного оцінювання отриманих студентом знань, умінь та практичних навичок.

Визначальною оцінкою практики є оцінка виставлена під час захисту практики на комісії в університеті. Захист практики може підтвердити або понизити оцінку виставлену на підприємстві, якщо студент неохайно чи неграмотно оформив звіт, несвоєчасно його подав, посередньо чи незадовільно відповідав на запитання білету та додаткові питання членів комісії.

Захист звітів пізніше 10 денного терміну після завершення практики унеможливлює отримання студентом високої позитивної оцінки.

Підсумкове оцінювання проводиться з урахуванням сумарної кількості балів, отриманих студентом за окремими елементами модуля (див. таблиця 2).

Таблиця 2

ЗМІСТ

модуля виробничої практики студенів,

оцінювання його елементів в балах, форми контролю та відповідальні за його проведення.

поз.

Елементи модуля

Кількість балів

Форма конторолю

Хто проводить контроль

мінімальна

максимальна

1

Виконання календарного графіку проходження практики

3

5

Поточний контроль

Керівник практики від підприємства (організації)

Керівник практики від кафедри

2

Звіт студента з практики:

в тому числі:

  • основне виробництво;

  • допоміжне виробництво;

  • економіка та організація виробництв;

  • графічна частина;

  • висновки.

21

6

3

3

6

3

35

10

5

5

10

5

Перевірка звіту

Керівник практики від кафедри

3

Індивідуальне завдання.

6

10

Перевірка індивіду-ального завдання

Керівник практики від кафедри

4

Знання, уміння та навички за програмою

30

50

Залік у усній формі за білетами

Кафедральна комісія

Всього

60

100

Студент який не виконав програму практики або отримав незадовільну оцінку під час захисту звіту або своєчасно не склав залік відраховується з університету.

ЛІТЕРАТУРА

  1. Крусь Г.Н., Храмцов А.Г., Волокитина З.В., Карпычев С.В. Технология молока и молочных продуктов / под ред. А.М. Шалыгиной.-М.: КолосС, 2008.- 455 с.

  2. Крусь Г.Н., Тиняков В.Г., Фофанов Ю.Ф. Технология молока и оборудование предприятий молочной промышленности.– М.: Агропромиздат, 1986.– 280 с.

  3. Ромоданова В.О., Білоус Н.В., Зубков В.Є. Плавлені сири. – К.: УДУХТ, 2000. – 178 с.

  4. Скорченко Т.А., Поліщук Г.Є., Грек О.В., Кочубей О.В. Технологія незбираномолочних продуктів. – Вінниця: Нова книга, 2005. – 264 с.

  5. Скорченко Т.А., Грек О.В. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів: Навч. посібник. – К.:НУХТ, 2009. – 235 с.

  6. Скорченко Т.А. Технологія молочних консервів. – К.:НУХТ, 2007. – 232 с.

  7. Сурков В.Д., Липатов Н.Н., Золотин Ю.П. Технологическое оборудование предприятий молочной промышленности. - М.: Пищ. пром-сть, 1983. -432 с.

  8. Технологичні інструкції з виробництва молочних продуктів та інші нормативні документи, що регламентують діяльність данного підприємства.

  9. Ростроса Н.К., Мордвинцева П.В. Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности. – М.: ВО Агропромиздат, 1989. – 301 с.

  10. Проектирование предприятий молочной отрасли с основами промстроительства. Учебное пособие/ Л.В. Голубева, Л.Э. Глаголева, В.М. Степанов, Н.А. Тихомирова. – СПб.: ГИОРД, 2006. – 288 с.

Додаток 1

АКТ

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]