Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВКАЗІВКИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КР.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
802.82 Кб
Скачать

4.3.4. Інтернет-ресурси.

  1. http://www.dnop.kiev.ua ‑ Офіційний сайт Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду (Держгірпромнагляду).

  2. http://www.mon.gov.ua ‑ Офіційний сайт Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

  3. http://www.mns.gov.ua ‑ Офіційний сайт Міністерства надзвичайних ситуацій України.

  4. http://www.social.org.ua ‑ Офіційний сайт Фонду соціального страхування від нещас-них випадків на виробництві та професійних захворювань України.

  5. http://www.iacis.ru ‑ Официальный сайт Межпарламентской Ассамблеи государств–участников Содружества Независимых Государств (МПА СНГ).

  6. http://base.safework.ru/iloenc ‑ Энциклопедия по охране и безопасности труда МОТ.

  7. http://base.safework.ru/safework ‑ Библиотека безопасного труда МОТ.

  8. http://www.nau.ua ‑ Інформаційно-пошукова правова система «Нормативні акти Украї-ни (НАУ)».

  9. http://www.budinfo.com.ua ‑ Портал «Украина строительная: строительные компании Украины, строительные стандарты: ДБН ГОСТ ДСТУ».

  10. http://www.oxpaha.ru ‑ ОХРАНА. Интернет-газета о безопасности.

  11. http://www.tehdoc.ru ‑ Интернет-проект «Техдок.ру» - ресурс, посвященный вопросам охраны труда и промышленной безопасности.

  12. http://www.tehbez.ru ‑ Проект «Охрана труда в предпринимательстве», создан в рамках «Комп-лексной программы развития и поддержки малого предпринимательства в г. Моск-ве».

  13. http://www.kodeks-luks.ru ‑ Нормативные документы в области охраны труда.

  14. http://www.gazeta.asot.ru ‑ Электронная версия газеты «Безопасность Труда и Жизни».

  15. http://www.asot.ru ‑ Центральный сайт Ассоциации специалистов по охране труда (РФ).

5. Методичні вказівки до виконання контрольної роботи та індивідуального семестрового завдання.

5.1. Загальні вимоги до оформлення роботи.

Після вивчення теоретичної частини курсу, студенти виконують ін-дивідуальне контрольне завдання, яке є частиною кейс-завдання. Індивіду-альне контрольне завдання пишуть чітко і розбірливо на аркушах паперу формату А - 4 з полями для зауважень викладача-рецензента.

Робота набирається на комп'ютері на одному боці паперу формату А4 з розмірами сторін 210 х 297 мм шрифтом Times New Roman, розмір шрифту 14, міжрядковий інтервал - 1,0. Поля: зліва - 30 мм, справа - 15 мм, зверху - 20 мм, знизу - 15 мм (можна писати від руки). Кожен абзац починається від-ступом, рівним 12,5 мм від лівого краю. При виконанні рукописним спосо-бом робота пишеться чорним чорнилом чітким розбірливим почерком, а також враховуються всі перераховані вище вимоги. Кількість сторінок інди-відуального контрольного завдання – 8 – 12 сторінок, при виконанні роботи рукописним способом кількість сторінок залежить від почерку студента. По-милки і графічні неточності, виявлені в процесі виконання роботи, допуска-ється виправляти зафарбовуванням штрихом і написанням на тому ж місці виправлених матеріалів.

Усі сторінки роботи повинні бути пронумеровані починаючи з титуль-ного листа (на ньому номер не ставиться). Номери сторінок ставляться араб-ськими цифрами в правому верхньому куті аркуша.

Виконана індивідуальне контрольне завдання вкладається в обкладин-ку і зшивається.

Структурними елементами тексту роботи є розділ і підрозділ (голова та параграф). Розділи (глави) повинні мати порядкові номери в межах всієї роботи, позначений арабськими цифрами з крапкою, підрозділи (параграфи) - в межах кожного розділу. Номери підрозділів складаються з номерів розділу і підрозділу, розділених крапкою. В кінці номера підрозділу також ставиться крапка (наприклад 1.1., 2.1.). Найменування розділів і підрозділів повинні бути короткими. Найменування розділів і підрозділів записуються у вигляді заголовків. Перенесення слів у заголовках і підкреслення заголовків не до-пускається. Відстань між заголовком розділу і текстом при виконанні роботи на комп'ютері має становити 1 - 2 інтервалу, при виконанні рукописним спо-собом - 5 – 7 мм. Відстань між заголовком підрозділу і текстом - 1 інтервал. У межах одного розділу кожний наступний підрозділ розташовується в міру закінчення попереднього. Якщо після заголовка підрозділу на сторінці міс-титься менше трьох рядків тексту, по підрозділ слід почати з нової сторінки.