Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Базові тестові завдання.doc
Скачиваний:
25
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
2.18 Mб
Скачать

3. Чи залежить поширення дії Закону України „Про охорону праці” від того, якої форми власності підприємство?

Мороз В.М., Сергета І.В., Фещук Н.М., Олійник М.П. Охорона праці в медицині та фармації (посібник). — Вінниця: Нова книга. — 2005. — С. 10.

1). Дія Закону України „Про охорону праці” поширюється лише на всі підприємства, установи і організації державної форми власності.

*2). Дія Закону України „Про охорону праці” поширюється на всі підприємства, установи і організації незалежно від форм їх власності та видів діяльності, на усіх громадян, які працюють.

3). Дія Закону України „Про охорону праці” поширюється лише на всі підприємства, установи і організації приватної форми власності.

4). Дія Закону України „Про охорону праці” поширюється лише на всі підприємства, установи і організації змішаної форми власності.

5). Дія Закону України „Про охорону праці” поширюється лише на всі підприємства, установи і організації державної та змішаної форми власності.

6). Дія Закону України „Про охорону праці” поширюється лише на всі підприємства, установи і організації приватної та змішаної форми власності.

7). Дія Закону України „Про охорону праці” поширюється лише частково на підприємства, установи і організації приватної форми власності.

8). Дія Закону України „Про охорону праці” поширюється на всі підприємства, установи і організації державної форми власності і частково на підприємства змішаної форми власності.

9). Дія Закону України „Про охорону праці” не поширюється на всі підприємства, установи і організації приватної форми власності.

4. Дайте точне визначення поняття „роботодавець”

Мороз В.М., Сергета І.В., Фещук Н.М., Олійник М.П. Охорона праці в медицині та фармації (посібник). — Вінниця: Нова книга. — 2005. — С.12.

1). Роботодавець – це власник підприємства, установи, організації або уповноважений ним орган, незалежно від форм власності, виду діяльності, господарювання, який використовує найману працю.

2). Роботодавець – це власник підприємства, установи, організації, який використовує найману працю.

3). Роботодавець – уповноважений власником орган, який використовує найману працю.

4). Роботодавець – це фізична особа, яка використовує найману працю.

*5). Роботодавець – це власник підприємства, установи, організації або уповноважений ним орган, незалежно від форм власності, виду діяльності, господарювання, або фізична особа, які використовують найману працю.

6). Роботодавець – це власник підприємства, установи, організації приватної форми власності, або уповноважений ним орган, які використовують найману працю.

7). Роботодавець –уповноважений орган підприємства державної форми власності, який використовує найману працю.

8). Роботодавець – уповноважений орган, незалежно від форм власності, виду діяльності, господарювання підприємства, який використовує найману працю.

9). Роботодавець – це власник підприємства, установи, організації або уповноважений ним орган, незалежно від форм власності, виду діяльності, господарювання, які використовують найману працю.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]