Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metod kursov FM.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
23.11.2019
Размер:
540.16 Кб
Скачать

1 Мета та задачі курсової роботи

Підсумовуючи вивчення теоретичного курсу Фінансовий менеджмент у банку” студенти виконують курсову роботу. Виконання курсової роботи є складовою частиною навчального процесу і відображає професійну готовність студента, рівень його мислення, вміння аналізувати та висувати пропозиції щодо підвищення ефективності роботи банківської установи.

Використовуючи знання із загальнотеоретичних і спеціальних дисциплін та фактичні матеріали з банківської діяльності, студент повинен самостійно дослідити одну з актуальних тем курсу.

Мета написання курсової роботи — перевірка рівня засвоєння студентами знань, які необхідні їм як майбутнім фахівцям банківської справи. Використовуючи знання із загальнотеоретичних і спеціальних дисциплін, а також підібрані фактичні матеріали з фінансової діяльності конкретного суб'єкта господарювання, студент повинен самостійно дослідити одну з актуальних тем курсу “Фінансовий менеджмент у банку”.

Курсова робота є самостійним дослідженням і відображає професійну підготовленість студента, як майбутнього спеціаліста, рівень його мислення, уміння економічно обґрунтовувати альтернативні фінансові рішення та висувати пропозиції по удосконаленню фінансової політики банку.

Основними задачами курсової роботи є:

  • поглиблення навичок формування інформаційної бази для аналізу, планування і прийняття фінансових рішень;

  • оволодіння методами обґрунтування альтернативних фінансових рішень з урахуванням вибраних критеріїв;

  • формування навичок постановки і розв'язання оптимізаційних управлінських задач з використанням сучасних комп’ютерних технологій, розробки пропозицій щодо удосконалення фінансової політики банків з окремих напрямків їх фінансової діяльності.

2 Організація виконання курсової роботи

Основні етапи виконання курсової роботи:

  1. Вибір і затвердження теми курсової роботи.

Кожен студент вільно обирає тему курсової роботи та об’єкт її дослідження. Тема курсової роботи обирається студентом з переліку тем, який розроблюється і затверджується кафедрою. Тематика курсових робіт наведена в Додатку 1.

Якщо в переліку відсутня тема, над якою хотів би працювати студент, то він повинен звернутися з цього питання до завідуючого кафедрою або керівника навчального курсу.

Забороняється написання курсової роботи за однією темою двома

студентами в одній академічній групі.

Зміна теми курсової роботи (у разі необхідності) здійснюється з дозволу завідувача кафедри за письмовою заявою студента та погодженням наукового керівника не пізніше одного місяця до закін­чення строку виконання курсової роботи.

Кожному студенту кафедра призначає наукового керівника, який

надає науково­методичну допомогу в самостійній роботі над курсовою роботою. Науковий керівник здійснює індивідуальне консультування студента, допомагає скласти план курсової роботи, контролює дотримання графіка її виконання, рецензує частини і закінчений варіант рукопису, готує студента до захисту.

Науковими керівниками призначаються провідні викладачі, науковці кафедри, а також спеціалісти, які працюють на управлінських посадах у банківських установах і мають відповідний науковий ступінь.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]