Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
014 Зразок ПД прак.doc
Скачиваний:
140
Добавлен:
23.02.2015
Размер:
1.42 Mб
Скачать

2.2 Опис планування та загального технологічного процесу в ньому.

Технологічні процеси, які може виконувати моторне відділення це: виконувати розточування, шліфування та хонінгування циліндрів двигунів, шліфування колінчастих валів, шліфування клапанів і клапанних гнізд, відновлення різьбових отворів.

При розробленні планувань моторних відділень особливу увагу необхідно приділити переліку основних робіт, які виконуються у цих відділеннях. Це пов'язано із тим, що технологія ремонту вузлів та деталей різних (за методами підготовки і згоряння робочої суміші) двигунів суттєво відрізняється між собою.

Завершальним етапом технологічного процесу ремонту автомобільних двигунів є їх обкатка (холодна або гаряча) та контроль основних показників роботи після виконання ремонтних операцій. З цією метою поруч із моторним відділенням необхідно передбачити ізольоване приміщення для обкатки і випробовування двигунів після ремонту.

2.3 Організація праці.

СТО АВТО СЕРВІ «ЯПОНІЯ ЕОРЕЯ» має приватний вид власності. Керівником, якого є приватний підприємець.

Підприємництво - це самостійна ініціатива, систематична, на власний ризик, діяльність по виробництву продукції, наданні послуг і заняття торговою діяльністю з метою одержання прибутку.

Приватні підприємці мають право без обмежень приймати рішення і здійснювати самостійно діяльність не суперечну законодавству. Перелік видів діяльності, що підлягають ліцензуванню, або заперечєних для підприємців, установлюється верховною радою України по представленню Кабінету Міністрів України.

Форми діяльності приватних підприємців визначаються підприємцями і закріплюються в статутах.

Статути реєструються і затверджуються районною виконавчою владою. І регламентують види діяльності приватного підприємства.

Суб'єкти підприємницької діяльності приватні підприємства, регіструють свої підприємства в порядку, передбаченим законодавством.

Приватний підприємець у праві укладати з громадянами договори про використання їхню працю. При висновку трудового договору (контракту, угоди) підприємець зобов'язаний забезпечити умови й охорону праці, його оплату, соціальне і медичне страхування.

Підприємець не повинний наносити шкоду навколишньому середовищу, порушувати права громадян і юридичних осіб.

Діяльність приватного підприємця може бути припинена по власній ініціативі, на підставі рішення чи суду арбітражного суду у випадках передбачених законодавством України. У випадку закінчення терміну дії ліцензії і на інших підставах передбачених, законодавчими актами.

Керує дорожнім СТО АВТО СЕРВІС «ЯПОНІЯ КОРЕЯ» приватний підприємець, він наймає на роботу з трудової угоди працівників і встановлює систему оплати праці. Йому підкоряється майстер приймальник. Який здійснює приймання автомобілів і агрегатів у ремонт, погоджує з замовником час ремонту і вартість ремонту.

Майстер приймальник розподіляє роботу з ділянок, посадам і кожному робітнику. Після виконання робіт перевіряє якість виконуваної роботи і здає автомобіль замовнику (клієнту). Оформляє відповідну документацію.