Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Finansoviy_menedjment / Discipline_mag_pr / Ypravlin_fin_san_pid.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
630.78 Кб
Скачать

2.6.2. Порядок підсумкового контролю знань

Підсумковий аудиторний модульний контроль (ПМК) студентів денної форми навчання здійснюється за графіком ( на третьому тижні вивчення дисципліни) після захисту індивідуального завдання з використанням практичного матеріалу незалежно від результатів захисту.

За виконання підсумкового модульного контролю студент може отримати від 0 до 50 балів. Модульний контроль передбачає виконання 5 завдань, кожне з яких оцінюється 10; 8; 6; 0 балів (зразок модульного завдання наведено нижче).

Структура модульного завдання:

Модульне завдання містить:

2 програмних питання;

1 тестове завдання з 5 тестів-відповідей на програмні питання;

2 задачі.

Критерії оцінювання

Оцінювання відповідей на програмні питання, тестові завдання та виконання задач здійснюється за шкалою: 10; 8; 6 та 0 балів.

Критерії оцінювання відповіді на програмне питання

Відповідь на програмне питання оцінюється за шкалою: 10; 8; 6; 0 балів наступним чином:

а) 10 балів - студент дає обґрунтовану, глибоку й теоретично правильну відповідь на поставлене питання; демонструє здатність здійснювати порівняльний аналіз різних теорій, концепцій, робити логічні висновки та узагальнення; здатність висловлювати та аргументувати власне ставлення до альтернативних поглядів на певне питання; використовує фактичні та статистичні дані, які потверджують тези відповіді на питання; демонструє знання законодавчих та нормативних актів України, підручників, посібників;

б) 8 балів - студент володіє знанням матеріалу на рівні вимог, наведених вище, але у розкритті змісту питання ним були допущені незначні помилки у формулюванні термінів і категорій, використанні цифрового матеріалу, посиланні на конкретні періоди і дати;

в) 6 балів - студент дає теоретично правильну відповідь на поставлене питання, але питання викладене недостатньо глибоко, в занадто стислій формі; при розкритті змісту питання були допущені значні помилки у використанні цифрового матеріалу, посиланні на конкретні періоди і дати;

г) 0 балів – студентом у розкритті змісту питання були допущені значні помилки у формулюванні термінів і категорій, питання викладене поверхово або студент зовсім не відповідає на поставлене питання. Відповідь містить зайвий матеріал, що не відповідає змісту і свідчить про нездатність студента зрозуміти питання. Відповідь є повністю ідентичною тексту підручника чи конспекту або повністю ідентичною відповіді іншого студента на таке ж саме питання.

Критерії оцінювання відповідей на тестове завдання

Тестове завдання, яке складається з п’яти тестів-відповідей на програмні питання (з чотирьох простих та одного складного тестів) оцінюється як одне питання білету за шкалою: 10; 8; 6; 0 балів наступним чином:

а) 10 балів - студент правильно відповів на п’ять тестів тестового завдання;

б) 8 балів - студент правильно відповів на будь-яких чотири тести тестового завдання;

в) 6 балів - студент правильно відповів на будь-яких два або три тести тестового завдання;

г) 0 балів - студент правильно відповів лише на один тест тестового завдання або не знайшов правильної відповіді на жоден тест.

Соседние файлы в папке Discipline_mag_pr