Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Finansoviy_menedjment / Discipline_mag_pr / Ypravlin_fin_san_pid.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
630.78 Кб
Скачать

Критерії оцінювання рішення задач

Кожна задача оцінюється за шкалою 10; 8; 6; 0 балів наступним чином:

а) 10 балів - студент дає повну, вичерпну відповідь. Вона складається з правильного арифметичного результату; доцільного і логічного теоретичного обґрунтування виконаних розрахунків; вірного посилання (за необхідністю) на відповідні законодавчі та нормативні акти;

б) 8 балів - студент розв’язує задачу, теоретичне обґрунтування зроблене, хід розв`язання вірний, але є арифметична помилка у розрахунках;

б) 6 балів - студент розв’язує задачу без теоретичного обґрунтування виконаних розрахунків; в ході розв’язання задачі є окремі помилки або відсутні розрахунки, але хід розв’язання вірний;

в) 0 балів - студент зовсім не розв`язує задачі або розв`язує її невірно; опис розв`язання є повністю ідентичним опису розв`язання подібної задачі іншим студентом.

Підсумкова оцінка знань студентів денної форми навчання з дисципліни складається з оцінок за:

  • виконання та захист індивідуального практичного завдання (максимум 40 балів),

  • підсумкового аудиторного модульного контролю (максимум 50 балів)

  • вибіркових завдань для самостійного опрацювання, що передбачає написання поточної модульної контрольної роботи або участь у науковій студентській конференції (додатково 10 балів).

Загальне оцінювання знань студентів з дисципліни здійснюється за 100-бальною системою із подальшим переведенням її у традиційну 4-бальну систему та у систему ECTS у наступному порядку:

Оцінка за шкалою, що використовується КНЕУ

Оцінка за національною шкалою

Оцінка за шкалою ECTS

90-100

відмінно

A

80-89

добре

B

70-79

C

66-69

задовільно

D

60-65

E

21-59

незадовільно з можливістю повторного складання

FX

0-20

незадовільно з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

F

Підсумковий контроль знань студентів заочної та вечірньої форми навчання з дисципліни “Управління фінансовою санацією підприємств” здійснюється у формі іспиту. Іспит проводиться у письмовій формі по білетах, укладених на основі програми курсу і затверджених кафедрою.

При оцінці відповіді на білет використовується 50-бальна система.

Структура білету для складання письмового іспиту:

Кожен білет містить шість завдань, в тому числі:

2 програмні питання;

1 тестове завдання (1 тестове завдання складається з 5 тестів);

2 задачі.

Критерії оцінювання.

Оцінювання програмних питань, виконання задач та тестового завдання здійснюється за шкалою: 10; 8; 6 та 0 балів за критеріями, визначеними для оцінювання програмного питання, виконання тестового завдання та рішення задач при виконанні підсумкового аудиторного модульного контролю студентів денної форми навчання (викладено вище).

Підсумкова оцінка знань студентів заочної форми навчання з дисципліни складається з:

  • оцінки проміжного контролю за виконання та захист контрольної роботи - індивідуального завдання з використанням практичних матеріалів та за виконання вибіркових завдань для самостійного опрацювання (максимум 50 балів);

  • оцінки іспиту (максимум 50 балів).

Підсумкова оцінка знань студентів вечірньої форми навчання з дисципліни складається з:

  • оцінки поточного контролю (максимум 50 балів);

  • оцінки іспиту (максимум 50 балів).

Вимоги щодо поточного оцінювання знань студентів денної, заочної та вечірньої форми навчання з дисципліни «Управління фінансовою санацією підприємств» викладено в Карті самостійної роботи студента у розділі 2.5.1.

В екзаменаційній відомості виставляються підсумки за стобальною та чотирибальною системами, а також за системою ECTS. У разі, якщо відповідь студента на іспиті оцінено менше, ніж у 30 балів, він отримує оцінку “Незадовільно” за результатами іспиту та загальну підсумкову оцінку “Незадовільно”. У цьому випадку отримані результати поточного контролю не підсумовуються до кількості балів за іспит, а у відомості проставляється лише кількість балів за результатами поточного контролю.

Соседние файлы в папке Discipline_mag_pr