Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zvitni_materiali_2013 (1).doc
Скачиваний:
1279
Добавлен:
04.02.2016
Размер:
247.3 Кб
Скачать

Організація та забезпечення першої медичної допомоги.

В частині - аптечка першої допомоги (ПЗЧ);на пожежі — аптечка першої допомоги універсальна (автомобіль).

Перелік складових, які входять до складу аптечки першої допомоги:

Анальгін по 0,5 г

Валідол по 0,06 г

Ацетілсоліцилова кислота

Таблетки від кашлю

Вугіль активований по 0,25 г

Калію перманганат по 3 г

Кислота борна по 10 г

Натрію гідрокарбонат по 50 г

Настойка валеріани по 15 мл

Розчин аміаку 10% (в ампулах) по 10 мл

Розчин йоду спиртовий 10% по 10 мл

Бинт марлевий медичний 5х10 см

Мазь борна 5% по 25 г

Ванночка для очей

Вата

Жгут

Лейкопластир бактерицидний 4х10 см

Гумові напальчники

Пакет перев'язочний індивідуальний

Стаканчик для прийому ліків

1шт

1шт

1шт

1шт

2шт

1шт

1шт

1шт

1шт

1шт

1шт

1шт

1шт

1шт

1шт

1шт

2шт

2шт

1шт

1шт

Додаток 2.10

Організація взаємодії номерів бойового розрахунку відділення при зборі та виїзді за сигналом “Тривога” та при бойовій роботі.

1. Сигнал “Тривога” подає диспетчер (радіотелефоніст) ПЗЧ, або особа, виконуюча його обов’язки, пожежні діють при цьому, згідно з вимогами Статуту.

Караул рахується готовим до виїзду, коли двигуни пожежних автомобілів заведені, пожежні та командири в бойовому одязі та споряджені зайняли свої місця в автомобілях, дверцята автомобілів закриті.

По “Тривозі” весь особовий склад бойових розрахунків караулу швидко вдягається в гаражі пожежної частини, особовий склад що виїжджає відділень одягає бойовий одяг та спорядження;

- згідно табеля бойового розрахунку пожежні відкривають ворота гаражу;

- водії запускають двигуни автомобілів, та особовий склад займає свої місця в автомобілях;

- начальник караулу отримує від диспетчера (радіотелефоніста) путьовки на виїзд (при необхідності план або пожежогасіння), одну з путьовок залишає в себе для головного пожежного автомобіля, а інші вручає командирам виїжджаючих відділень;

- при отриманні підтвердження від командирів відділень про готовність автомобілів до виїзду (“перший готов”, “другий готов” і т.д) начальник караулу займає своє місце на головному автомобілі, подає команду “Марш!” та слідує до місця виклику коротшим шляхом, в подальшому діє згідно Бойового статуту пожежної охорони.

По розсуду начальника пожежної частини посадка особового складу бойових розрахунків чергового караулу в пожежні автомобілі, сходячи з умов забезпечення безпеки та міських особливостей, може проводитися за ворітьми гаражу (на фасаді), тому роблять трафаретні надписи на воротах гаражу.

2. Караул пожежної частини (відділення) повинні виїжджати за сигналом “Тривога” в повному складі, виключаючи спеціальні автомобілі, порядок виклику яких встановлюються наказом начальника ГПО.

Черговий караул пожежної частини виїжджає за викликом в усіх випадках, якщо є або передбачається небезпека життю людей, загроза вибуху або пожежі.

Склад караулу пожежної частини МВС по охороні об’єкту для виїзду на пожежі, місця аварій та стихійних лих за територію охороняємого об’єкту визначається розкладом виїзду пожежних частин гарнізону (планом залучення сил та засобів).

Додаток 2.11

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]