Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
otchet_predpriatie.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
63.49 Кб
Скачать

3. Пристрій і робота компресорного цеху

Робота компресорного цеху зв’язана з діяльністю основних технологічних відділів підприємства: відділ головного енергетика, відділ головного механіка і будівничого відділу.

При комплексній автоматизації підприємств, обслуговуючі компресори, інформація про економічні роботи компресорного цеху повинна неприривно поступати в керуючу машину з тим, щоб вона могла з урахуванням і цієї інформації виробити керуючий вплив, забезпечуючи найбільш раціональну течію технологічного процесу.

В відповідності затвердженою головним інженером підприємства інструкції первинний інструктаж знайомить із специфічними умовами роботи компресорного цеху, основними вимогами, правил техніки безпеки для аміачних холодильних устанавок, прийомами і методами надання першої допомоги при отруєнні аміаком.

При смішаному методі управління на компресорних станціях реалізується дестанційним контролем і управління обладнанням і режимами роботи компресорних цихів із дисперчиского пункта КС при відсутності оперативного експлуатаційного персоналу в цеху.

Профілактичні роботи на аміачному насосі можуть проводитись тільки після повної зупинки агрегату, відключення електропостачання, вирішення відповідних табличок на пускових установках і вентиляціях, записки в добовому журналі роботи компресорного цеху.

Висновки

Нещодавно ми відвідали ХМК «Вімм білль Данн» одне із най могутніших підпиємств міста Харкова.

Надійна база сировини – життєво важливий процес для кожного молочного підприємства. ХМК з особливою увагою відносяться до вибору постачальників: для нас важливі і якість сировини, і об’єм його постачання, стабільність. Основні поставники – це більше сельхозпроизводители Харківської і Полтавської областей, які використовують нові технології, підтримують санітарно-гігієнічні норми, молоко яких відповідає ДСТУ.

Харківський молочний комбінат - одне з найбільших підприємств по виробництву молочної продукції в Україні і має сучасні промислові потужності. Голова правління - Походенко Сергій Миколайович. «ХМК» - підприємство, яке використовує нові технології, як у виробництві, так і в маркетинговій політиці

Продукція молкомбінату не містить ні консервантів, ні синтетичних фарбників. Завдяки цьому, продукція комбінату не лише смачна, а і корисна, і придатна до вживання для всіх вікових категорій. Вона знайшла своїх споживачів в багатьох регіонах нашої країни. Вже стали популярними для українських споживачів продукти під марками «Ромол».

Перелік використаних джерел

1.Завод «Ромол» Інтернет ресурс http://www.spravka.ua

2. .Завод «Ромол» Інтернет ресурс http://www.kharkovforum.com

3. .Завод «Ромол» Інтернет ресурс http://www.rada.com.ua

4. .Завод «Ромол» Інтернет ресурс http://www.yellow.com.ua

2

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]