Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
zvit_praktika_NUНТ.docx
Скачиваний:
15
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
292.38 Кб
Скачать

Висновок

При аналізі виробничо-господарської діяльності ТОВ «ККП «М’ясні делікатеси» в даному звіті бачимо, що підприємство поступово адаптується до роботи в ринкових умовах. Ведеться значна робота по підвищенню технічного рівня виробництва і продукції, що випускається, по покращенню її якості і випуску нових видів більш конкурентноспроможної продукції, шляхом проведення реконструкції.

В даний час ТОВ «ККП «М’ясні делікатеси» перебуває у задовільному фінансовому становищі, однак є ряд суттєвих причин, які негативно впливають на фінансовий стан. Це, насамперед, спричинено нестабільною заготівлею сировини протягом року і великими затратами на її транспортування, що є негативним фактором в роботі підприємства, який характеризує його роботу як нестабільну. Це веде до падіння обсягів виробництва і, відповідно, до зниження обсягів реалізації товарної продукції. Ще однією причиною незадовільного стану на підприємстві є значна зношеність основних фондів. Мають місце такі фактори діяльності підприємства, як незадовільна робота окремих підрозділів, зокрема відділу збуту в організації реалізації продукції, досліджень ринків збуту.

Отже, для зміцнення положення на ринку необхідно провести ряд заходів щодо оздоровлення фінансового та технологічного стану підприємства.

Список використаної літератури:

1. Технология функциональных мясопродуктов : учебно-методический комплекс / Сост.: И.С. Патракова, Г.В. Гуринович, Кемеровский технологический институт пищевой промышленности. - Кемерово, 2007. - 128 с.

2. Технологія м’яса та м’ясних продуктів: Підручник /

М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред.

М.М. Клименка. — К.: Вища освіта, 2006. — 640 с.: іл.

3. Інтернет ресурс:

http://elibrary.nubip.edu.ua/647/1/Korotaeva.doc

4.Інтернет ресурс:

http://krashiy.com/rus/nominations2006/winners2006/?id=8454&p=3

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]