Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
vidpovidi.docx
Скачиваний:
30
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
45.96 Кб
Скачать

33 Порядок прийняття на роботу

При влаштуванні на роботу працівники зобов'язані подати трудову книжку і паспорт або інший документ, що посвідчує особу. Особи, які вперше шукають роботу і не мають трудової книжки, повинні пред'явити довідку з будинкоуправління (ЖЕК) або сільської Ради про останнє заняття, паспорт, диплом або інший документ про освіту чи професійну підготовку. Неповнолітні, яким ще не виповнилось шістнадцять років, замість паспорта подають свідоцтво про народження. Військовослужбовці, звільнені із Збройних Сил України, Національної Гвардії України, Служби безпеки України, прикордонних військ України, цивільної оборони України, Управління охорони вищих посадових осіб України та інших військових формувань, створених відповідно до законодавства України, подають військовий квиток.

65. Мотиваційний лист – це майже професійний проект, бездоганно складений, без жодної граматичної помилки. Форма так само має значення як і зміст, який висвітлює якою мірою кандидат відповідає висунутим вимогам. Мотиваційний лист покликаний привернути увагу читача до знань і вмінь кандидата. Для цього необхідно подати конкретні приклади з твого попереднього досвіду.

  • Мотиваційний лист може виділити тебе з-поміж інших кандидатів

  • Виявляє твою вмотивованість

  • Визначає твої здатності донести свої ідеї

Як укласти мотиваційний лист:     абзац 1: представ та поясни причини які спонукали тебе до написання мотиваційного листа;     абзац 2: зрозуміло поясни чому ти зацікавився саме цим закладом і його діяльністю;     абзац 3: чому саме твоя кандидатура підходить якнайкраще (приверни увагу до свого попереднього досвіду). Не вихваляючи себе занадто зауваж, що саме тобі вдалося реалізувати на попередньому місці, вкажи свої сильні сторони, поясни, чому саме твій досвід зможе бути корисним. Звісно ж це не заважає тобі дописати, що ти дуже радий стати частиною команди та сказати щось позитивне про сам заклад.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]