Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
фінанси курс.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
36.8 Кб
Скачать

Висновок

Виконавши курсову роботу я зробила такі висновки:

  1. Результати аналізу динаміки показників інноваційної діяльності в Україні засвідчили, що кризові явища у національній інноваційній системі продовжують поглиблюватися.

  2. Дослідження чинників інноваційної діяльності дало змогу зробити висновок, що її субстанціональною основою є інтелектуальні ресурси, які в інноваційному процесі трансформуються в інноваційну продукцію.

  3. Побудова системи внутрішнього державного контролю і аудиту жодним чином не узгоджена з побудовою системи зовнішнього державного аудиту.

  4. Система внутрішнього державного аудиту має певні особливості, які мають бути враховані під час її впровадження (наприклад, обов’язковість врегулювання таких аспектів, як протидія хабарництву і корупції, політика конфіденційності даних, конфлікт інтересів тощо).

  5. Відносно висока вартість кредитних ресурсів в Україні зумовлюється двома основними чинниками: високою вартістю ресурсів для банку (що без-посередньо пов’язано з очікуваннями власників коштів щодо можливого інфляційного їх знецінення), а також значною премією за ризик у структурі відсоткової ставки.

  6. Розвиток інвестиційного ринку України стримує недосконала нормативно-правова база та відсутність на вітчизняному ринку цінних паперів ліквідних фінансових інструментів.

Список використаних джерел

  1. Актуальні проблеми економіки, 2011. - №5, ст. 252.

  2. Вісник Національного банку України, 2012. - №3, ст. 3.

  3. Економіка та держава, 2008. - №5, ст. 17.

  4. Економіка України, 2010. - №5, ст. 55.

  5. Фінанси України, 2012. - №9, ст. 105.