Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Новорічний конкурс.docx
Скачиваний:
83
Добавлен:
15.02.2016
Размер:
245.01 Кб
Скачать

Інтелектуальні веселі ігри на Новий рік для дорослих

Смішні конкурси на Новий рік: «новорічні тости»

Новорічна ніч у розпалі, всі бажання вже загадати, побажання озвучені, а просто пити, і є - не цікаво. Тоді запропонуйте гостям наповнити келихи і по черзі вимовити новорічний тост, проте не просто побажання, а з однією умовою. Фрази-привітання повинні починатися за алфавітом.

Наприклад:

  • А - Абсолютно щасливий, підняти келих за Новий рік!

  • Б - Будьте обережні, Новий рік наступає!

  • В - Вип'ємо за наших дам!

  • Г - Рік Коня наступає - УРА!

Особливу веселощі, розгубленістю учасників, настає, коли гра доходить до таких букв алфавіту, як Г, Е, Ж, И, Ь,'. Скомбінувати цей конкурс можна з грою в міста: коли привітання має починатися з останньої букви попереднього тосту. У цьому випадку, гостям цікаво не тільки придумати тост із заданою літери, але ще і доставити клопоту наступному учаснику застілля.

Наприклад:

  • А - А Вам слабо випити за Снігуроньку?

  • У - ушатанний по чарочку за Новий рік!

  • Д - Хай живе веселощі!

  • Е - Їй Богу нап'юся, якщо не наїмся!

Приз, само собою, отримує автор самого смішного тосту.

Смішні конкурси на Новий рік: «програма телепередач»

Дорвавшись до святкових страв, гості, охаючи від задоволення, розвалилися на місцях і не в змозі веселитися і танцювати? Спробуйте розворушити їх нерухомою, але забавною грою: «Програма телепередач».

Перед початком конкурсу Вам потрібно буде приготувати кілька карток. Бажано, щоб їх було побільше - цей конкурс захоплює, він один з найпопулярніших на святкових вечірках. На кожній з карток напишіть п'ять чи шість, абсолютно не пов'язаних за змістом, різних слів.

Наприклад:

  • 1. Горілка, президент, степлер, рука, двері;

  • 2. Дід Мороз, каучук, оселедець, медицина, шлагбаум;

  • 3. Новий рік, альбом, бобер, грип, шахи;

  • 4. Китай, сомбреро, собака, автомобіль, пластик.

Учасники витягують по картці і читають їх вміст (але тільки не вголос). Потім Ви даєте учасникам секунд тридцять на те, щоб придумати всього одна пропозиція - гарячу новину про подію, який нібито стався в світі в новорічну ніч. Причому, в дану пропозицію повинні вміститися всі слова з картки - всі важливі відомості про подію. Слова на картках дозволено схиляти як завгодно, перетворюючи їх на будь-які частини мови.

Наприклад:

«У Новий рік в зоопарку столиці захворів альбомним грипом рідкісної породи бобер-шахматка».

Гарний настрій Вашої компанії забезпечено!

Веселі конкурси на Новий рік: «мсс»

Господар вечірки вибирає двох добровольців і оголошує їм, що настав час нарешті-таки розшифрувати секретну абревіатуру МСС. При цьому всієї іншої компанії вже відомо, що МСС означає «мій сусід праворуч».

Двох «обраних» поміщають в середину кола учасників, і вони всім по черзі задають навідні питання, намагаючись розгадати абревіатуру. Питання дозволені подібного типу: «кого розміру», «якого кольору», «чи є він тут», «на що це схоже», «чим він пахне», та інше. А що відповідають повинні давати відповіді, кожен відносно свого сусіда праворуч.

Затягувати гру надовго не варто - якщо розгадку так і не знайдуть, хвилин через двадцять, розкрийте бідолахам таємницю МСС і закусите поразку тортиком, піднявши тост: «За кмітливість».

Ігри на Новий рік для дорослих: конкурс «пологовий будинок»

Виберете двох учасників напідпитку, які будуть грати ролі дружини і чоловіка. Для більшої забави, можна поміняти ролями чоловіка та жінку: він - дружина, яка щойно народила, вона - щасливий чоловік, який встиг відзначити радісну новину.

Завдання чоловіка - в подробицях розпитати дружину про дитину: якої статі, на кого схожий, як пройшли пологи ... Чим несподіванішою і різноманітніше будуть питання, тим цікавіше гра. У завдання ж дружини входить відповісти чоловікові на питання знаками, оскільки товсті скла в лікарняній палаті абсолютно не пропускають назовні звуки. Розгадувати відповідь зовсім не обов'язково, сміховинно буде просто спостерігати, якими жестами буде пояснювати дружина ситуацію своєму нетямущому чоловікові.